Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A tetők negyedét ismét mi álljuk!

2024. 04. 05. 22:35:49
A tetők negyedét ismét mi álljuk!
Tavaszi felfrissülés a BMI Bramac egyedi kampányával!

Tisztelt Partnerünk!

Tavaszi felfrissülés a BMI Bramac egyedi kampányával! Az őszi kampány sikere után most is megéri számolni velünk! Lássuk a részleteket!
A tavasz mindig is kivételes alkalom volt a megújulásra és a frissítésekre, így idén sem marad el az erre az időszakra vonatkozó egyedi ajánlatunk. Az őszi kampányunkat újratöltjük a tavaszi időszakra, amely segíteni fogja Önöket abban, hogy még vonzóbbá tegyék termékeinket és növeljék értékesítésüket.


A tetők negyedét ismét mi álljuk!


Június 30-ig tartó kampányunkban 25%-os kedvezményt biztosítunk az építkezők/felújítók számára minden rendszergaranciával* értékesített teljes tetőrendszerre. Az akció vonatkozik minden beton alapcserépre, beton kiegészítőre és a fém műanyag rendszerelemekre, fém ereszcsatorna rendszer és a Bramac Therm hőszigetelési termékekre, valamint a Rubin 9V kerámia termékekre rézvörös és bazaltszürke színekben.
Az akció érvényesítéséhez használják a megrendelés leadásakor a "RG25%" kódot, a kedvezmény automatikusan levonásra kerül a teljes tető minden elemének a listaárából.

*A rendszergarancia csomagba tartozó termékek közül minimálisan az alábbiaknak kell beépülni / együttesen megrendelni: Tetőfólia (alátéthéjazat), kúpalátét (kivéve kúpcserepek nélkül kialakított félnyereg tetőidomoknál); eresz beszellőzés (szellőzőszalagok és ereszbeszellőző elemek, pl. szellőzőléc); hófogás

A kondíciós listánk 2024. április 2-től június 30-ig érvényes. Kérjen ajánlatot!