Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Adatkezelési nyilatkozat

ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT – ANSWER BAU HUNGÁRIA KFT.

Az Answer Bau Hungária Kft. különös figyelmet fordít az ügyfeleinek, illetve látogatóinak személyes adatainak védelmére. Jelen adatvédelmi nyilatkozat célja, hogy közérthető formában szolgáljunk információval arról, hogy miképpen kezeljük a személyes adatait.

Az adatkezelő megnevezése:

Answer Bau Kft. (3300 Eger Kistályai u. 6/D. Cg.: 10-09-024844, adószám: 12775956-2-10,)

Amennyiben a személyes adatok kezelésével kapcsolatban bármilyen kérdés merülne fel, keressen fel minket személyesen vagy postán a fenti címek valamelyikén, illetve telefonon a +36 30 409 9966 számon, vagy e-mailben a balint.erenyi@wsigrowbusiness.com e-mail címen.

Miért és meddig van szükségünk az adataira?

Legfőképpen két céllal kezeljük a személyes adatokat: marketing jelleggel, illetve szerződéses teljesítéssel kapcsolatosan.

A marketing jellegű tevékenységeknél (tehát oldallátogatások, a hírlevélre való feliratkozás, ajánlatkérés esetén) szükségünk lehet nevére, e-mail címére, telefonszámára, hogy kapcsolatba tudjuk lépni Önnel, és meg tudjuk osztani aktuális híreinket, így ezeket az adatokat addig tároljuk, ameddig Ön azt nem kéri, hogy ezen adatokat töröljük. Ha ezeket az adatokat nem kapjuk meg Öntől, akkor nem tudjuk tartani Önnel a kapcsolatot, így pl. nem tudjuk nem tudunk hírlevelet vagy ajánlatot küldeni, stb.

Természetesen az ilyen célra megadott adatokat csak erre használjuk.

A szerződés teljesítéséhez szintén szükség van az Ön teljes nevére, telefonszámára, e-mail címére, de ezen felül más személyes adatokat is tárolnunk kell ahhoz, hogy a köztünk megkötött szerződést teljesíteni tudjuk (például az azonosításhoz szükséges adatok (lakcím, anyja neve, személyi igazolványszám, stb.). Ha ezeket az adatokat nem kapjuk meg Öntől, akkor nem tudjuk teljesíteni a szerződést. Ezeket az adatokat addig tároljuk, ameddig a szerződés teljesítése meg nem történik, vagy ameddig bármelyik fél érdekérvényesítéséhez való törekvés, vagy jogi kötelezettség teszi szükségessé.

Mi az adatkezelés jogos alapja?

Az adatait két okból van jogunk kezelni: vagy azért, mert Ön ehhez hozzájárulását adta (akár a honlapon, akár telefonon vagy személyesen), vagy azért, mert ez szükséges a szerződéses kötelezettség teljesítéséhez (tehát szerződés áll fenn Ön és a mi vállalkozáscsoportunk között).

Ha érdeklik a törvényi hivatkozások ebben a témakörben, akkor az alábbiakat ajánljuk figyelmébe:

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. Törvény https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=A1100112.TV

az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679 rendelete, vagyis a “General Data Protection Regulation” (vagyis a GDRP): https://naih.hu/files/GDPR_TXT_HU.pdf

az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvénylapjahttps://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a0100108.tv

Kik férnek hozzá, és ki milyen adatokat használ?

Az adatokhoz a már korábban megnevezett adatkezelők alkalmazottai férnek hozzá, de csak olyan személyek, akiknek szüksége van az adatokhoz való hozzáféréshez azért, hogy kapcsolatot tudjunk tartani, illetve szerződést tudjunk teljesíteni.

Ezen felül mi a belső munkafolyamatainkhoz használunk olyan online platformokat, amik segítik az adatok rögzítését, rendszerezését, hírlevelek kiküldését. A kapcsolattartáshoz szükséges adatokat Google táblázatokban tároljuk, a levelezőrendszerünkben is Google felületeket használunk. Ezen cégeken (adatkezelőkön) kívül másnak nem adjuk ki adatait.

A fent említett cégek elérhetőségei:

Google LLC (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043)

Hogy vonhatja vissza a hozzájárulást?

A hírlevél alján szereplő Leiratkozás (vagy Unsubscribe) gomb megnyomásával egészen biztosan nem küldünk több hírlevelet, de az adatokat ettől függetlenül még tárolhatjuk. Ha ezt nem szeretné, akkor telefonon a +36 30 4099966 számon, vagy e-mailben aanswerbau@gmail.com e-mail címen keressen fel minket, és haladéktalanul töröljük az adatokat.

A szerződéses viszony esetén a szerződés teljesítése után szintén a fenti elérhetőségek valamelyikén jelezheti, ha nem szeretné, hogy személyes adatait tovább tároljuk. A teljesítés végezte előtt szükségünk van ezekre az adatokra, így azelőtt nem áll módunkban adatait törölni.

Személyes adataihoz milyen jogai vannak?

A személyes adatokhoz, amelyet Önről tárolunk az alábbi jogok illetik meg: kérelmezheti tőlünk az adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen.

Hol tehet panaszt?

A felhasználó jogérvényesítési lehetőségeit az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, valamint a Ptk. (1959. évi IV. törvény) tartalmazza, ennek keretében a felhasználó a törvényben foglalt jogainak sérelme esetén bírósághoz, vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnökéhez fordulhat.

Fővárosi Bíróság, 1055 Budapest, Markó u. 27., vagy a felhasználó választása szerint a felhasználó lakóhelye/székhelye szerinti megyei bíróság előtt is indítható peres eljárás) (jogszabályi háttér: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 22. § (1) bekezdés)

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke: Dr. Péterfalvi Attila (1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.) (jogszabályi háttér: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 52. § (1) bekezdés)