Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BARABÁS Téglakő kerítésrendszer

BARABAS
folyamatos kedvezmények
folyamatos kedvezmények
áru-visszavásárlási garancia
áru-visszavásárlási garancia
ingyenes szállítás
ingyenes szállítás
Eger és 10 km-es körzetében

Leírás

Téglakőből gyönyörű kerítések építhetőek, ezért az időigényes és költséges hagyományos építési mód (helyszíni összeállítás) kiváltására megalkottunk egy olyan előregyártott kerítésrendszert, amivel ezek a hátrányok kiküszöbölhetőek. A Téglakő®; kerítésrendszer pillérei 3 részből állnak, mely darabok a helyszínen rövid idő alatt összeállíthatóak.

A pillérek grafit fedlappal készülnek és grafit díszcsíkkal is rendelhetőek. Ez esetben a fedlap alatti 2. és 4. sor grafit színű Téglakőből készül.
Csengő és/vagy kaputelefon előkészítés, illetve postaláda beépítés - felár ellenében - igényelhető (a postaládát csak 60 és 72 cm széles pillérekbe tudjuk beépíteni).

Barabas szinek

KERÍTÉSLÁBAZAT

A Téglakőből az elmúlt több, mint 13 évben rengeteg gyönyörű kerítés épült országszerte, mely kerítések kivétel nélkül a helyszínen lettek összeállítva. Ez a hagyományos építési mód azonban rendkívül időigényes, nagyon nagy szakmai tapasztalat szükséges hozzá, és nem utolsó sorban drága. Ezért kifejlesztettünk egy olyan előregyártott kerítésrendszert, amivel ezek a hátrányok kiküszöbölhetőek. Így született meg a Téglakő® kerítésrendszer, melynek lábazati elemei már készen érkeznek a helyszínre.

A lábazati elemek grafit fedlappal készülnek és igény esetén - felár nélkül - grafit díszcsíkkal is kérhetőek (ilyenkor a fedlap alatti 2. és 4. sor készül grafit színű Téglakőből).

Barabas keritestegla

Barabas kerites labazat