Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bemutatkozás

Answer Bau Hungária: a jó megoldás

Kik vagyunk?

A 2009 júniusában létrejött vállalkozásunk egy dinamikusan növekvő, építőanyag-kereskedelemmel foglalkozó, magyar tulajdonban levő cég.

Vállalkozásunk ügyvezetője, Balla Miklós korábban egy multinacionális cégnél dolgozott. Amikor 2009-ben nagyobb építkezésbe fogott, látta, hogy mivel prémium építőanyagokat elérhető áron, komplex kiszolgálással igazán egyik vállalkozás sem nyújt, úgy döntött, hogy egy új cég alapításával építőanyag-kereskedésbe kezd.

Az eredmények őt igazolták: első évi nettó 300 milliós forgalmunkat megdupláztuk, majd 2012-ben már bruttó értékben milliárdos árbevételt értünk el. Az üzleti filozófiánk egyik pillére, hogy a partnereinknek mindenre a legjobb megoldást kínáljuk. Fele-fele részben a lakosság, illetve építőipari vállalkozások a partnereink, s nem csak helyben, hanem az ország legkülönbözőbb részeiből rendelnek tőlünk.

Büszkék vagyunk rá, hogy magyar tulajdonú építőanyag-kereskedő vállalkozásként milliárdos forgalmat értünk el, és hogy ma már 20 fővel és fix beszállítói háttérrel szolgáljuk ki vevőinket. 

Miben különbözünk versenytársainktól?

Ügyfeleink elégedettségét többek közt azzal érjük el, hogy a bútort leszámítva, mindent beszerzünk, ami egy otthon kialakításához szükséges. Lépést tartva az építőipar fejlődésével folyamatosan bővítjük árukészletünket, valamint támogatjuk a legújabb építési technológiák alkalmazását és terjesztését.

Ajánlatot kérek