Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DELTA®-FOXX PLUS páraáteresztő

DÖRKEN
folyamatos kedvezmények
folyamatos kedvezmények
áru-visszavásárlási garancia
áru-visszavásárlási garancia
ingyenes szállítás
ingyenes szállítás
Eger és 10 km-es körzetében

Leírás

DELTA®-FOXX PLUS

Teljes deszkázatra is fektethető alátétfedés.

A DELTA-FOXX/FOXX PLUS fóliák egy úgynevezett „lótusz hatás”-sal rendelkeznek: felületükről a víz különösen jól lepereg, az esővizet gyorsan elvezetik. Ez megkönnyíti a fektetést is, ha az időjárás ellenünk van. Az egyedüláló BiCo technológia nagyobb száltömörséget, ezáltal nagyobb szilárdságot és természetesen magasabb UV-védelmet garantál.

0,02 m-es Sd-értékükkel a DELTA-FOXX/FOXX PLUS fóliák biztonsággal kivezetik a nedvességet a tetőszerkezetből – teljes szarufaközt kitöltő hőszigetelés, teljes deszkázat esetén is.

A DELTA-FOXX/FOXX PLUS fóliák felülete nem vakít, különleges bevonatának köszönhetően megakadályozza a zavaró visszatükröződést még erős napsütés esetén is. Tömörített flízstruktúrájának köszönhetően nem akad a deszkázat szálkáiba, ezáltal fektetése egyszerű.

Nehezen éghető!

A DELTA-FOXX/FOXX PLUS a B-s1,d0 tűzvédelmi osztályba tartozik, mely osztály a „B”, azaz nehezen éghető osztályok között a legmagasabb tűzvédelmi osztály: megnehezíti a lángok terjedését, égés során nem csepeg, kis mértékű a füstképződés, tehát az épületek és annak lakói védettek.

Most még erősebb ragasztás!

A DELTA-FOXX PLUS fólia fektetése a dupla, a fóliatekercs mindkét szélén futó ragasztószegélynek köszönhetően gyors, azonnali szélzárást eredményez. A felső szegélyen újszerű sávos ragasztási zónával rendelkezik, minden egyes sáv egy külön akadály a bejutni akaró víznek.

DELTA-FOXX-ként ragasztósáv nélkül is kapható.

delta foxx plus

Esőbiztos alátétszigetelés

Esőbiztos alátétszigetelés - Vízzáró megoldás alacsony tetőhajlásszög esetén is 

  •  A DELTA-FOXX/FOXX PLUS a DELTA-kiegészítőkkel (DELTA-PREN, DELTA-HABSZÖGTÖMÍTŐ SZALAG, DELTA-FLEXX BAND, DELTA-THAN) együtt lehetővé teszi egy esőbiztos alátétszigetetelés kivitelezését.
  • A DELTA-FOXX/FOXX PLUS fóliát jó hírű vizsgáló intézetek vízzáró alátétszigetelésként sorolták be, amennyiben a beépítésnél DELTA-kiegészítők is felhasználásra kerülnek.
  • Csapóesőállóság-teszten megfelelt (TU-Berlin, Berlini Műszaki Egyetem)
  • A DELTA-FOXX/FOXX PLUS beépíthető a tetőfedésre előírt hajlásszög több, mint 8 fokkal történő csökkentése, vagy az előírtnál eggyel több igénybevételi tényező megléte esetén is.
  • A DELTA-FOXX/FOXX PLUS megbízhatóan vízzáró – még a megszigorított, 3 órán át tartó erős (2700 mm/m2) esőztető teszt során is.
  • Hosszú távú biztonságot garantál az összes toldásnál, átlapolásnál, csatlakoztatásnál.

DELTA FOXX plus