Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DÖRKEN DELTA-MS lemez

DÖRKEN
folyamatos kedvezmények
folyamatos kedvezmények
áru-visszavásárlási garancia
áru-visszavásárlási garancia
ingyenes szállítás
ingyenes szállítás
Eger és 10 km-es körzetében

Leírás

DELTA®-MS

 A gyakorlatban már bizonyított DELTA®-MS lemez egy nagy testsűrűségű, speciális polietilénből készült, nagy nyomószilárdságú (kb. 250 kN/m2) dombornyomott lemez.

Négyzetméterenként több mint 1 800 domborulatának köszönhetően gondoskodik a hőszigetelésre ható nyomás kedvező elosztásáról, a kisebb pontszerű terhelésről. 

A DELTA®-MS lemez az ivóvízre ártalmatlan, a talajban korhadásmentes és beépített állapotban minimum 25 év az anyagtartóssága. 

DELTA®-MS dombornyomott lemez alapfalvédelemre

A DELTA®-MS dombornyomott lemez biztonsággal választja el az alapfalat a nedves talajtól, maximális védelmet nyújt a nyomásálló szigetelés, illetve hőszigetelés számára.

A dombornyomott lemez hatékony védelmet nyújt az alapnak. Erősen vízáteresztő talaj (kavicsos, homokos) esetén használata elegendő, ebben az esetben a vízelvezetést a talaj önmagában biztosítja. A DELTA®-MS lemez párakiegyenlítő rétegként is funkcionál.

A DELTA®-MS dombornyomott lemez sima átlapolási sávja pontos csatlakoztatást, keresztirányú domborulatstruktúrája pedig egyenes hajlatképzést tesz lehetővé.

Kéthéjú szerkezetekhez

DELTA®-MS - rendszer kéthéjú szerkezetekhez

A DELTA®-MS dombornyomott lemez egy ésszerű és megbízható megoldás a víz elleni küzdelemben kéthéjú szerkezetek esetén is. A héjszerkezet felé mutató domborulatok közötti légréteg biztosítja a vízelvezető csatorna kialakulását, így a hegy/talaj felől érkező víz akadálytalanul jut el a dréncsőhöz. A szerkezet következő rétegét képző vízszigetelést szakszerűen kell rögzíteni. A kőzetből érkező rétegvizet a DELTA-MS lemez elvezeti, ezáltal védi a szerkezetet a hidrosztatikus nyomástól. 

A belső, vízzáró beton rétegnél a DELTA-MS lemez bennmaradó zsaluzatként funkcionál, és a kötési idő alatt is távol tartja a szivárgó vizeket. 

 

Dörken Delta-MS kéthéjú szerkezethez

Paraméterek

Anyag Nagy testsűrűségű, speciális polietilén. Lágyítószert nem tartalmaz, újrahasznosítható.
Dombormagasság kb. 8 mm
Nyomószilárdság kb. 250 kN/m 2
Levegőmennyiség a domborulatok között kb. 5,3 l/m2
Hőállóság - 30 °C-tól + 80 °C-ig
Éghetőség Bei besonderen Objektanforderungen B2 oder B 1 nach DIN 4102 möglich.
Tekercsméret 20 m x 1,0 m
20 m x 1,5 m
20 m x 2,0 m
20 m x 2,4 m
20 m x 3,0 m