Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DÖRKEN DELTA®-PENTAXX alátétfólia

DÖRKEN
folyamatos kedvezmények
folyamatos kedvezmények
áru-visszavásárlási garancia
áru-visszavásárlási garancia
ingyenes szállítás
ingyenes szállítás
Eger és 10 km-es körzetében

Leírás

Védje meg tetőszerkezetét az UV-károsodástól!

A károsodás elkerülése és az építtető elégedettsége érdekében fontos, hogy az UV-sugárzás pontos hatásait ismerjük, és ezen hatások ismeretében a károsodást megelőzhessük.

Az általunk elvégzett tesztek bebizonyítják, hogy az UV-sugárzásnak túl hosszú ideig kitett tetőfóliák vízelvezető képességük akár 90 %-át is elveszíthetik. Egyes fóliák már 12 hét után sem tudták biztosítani a tető megfelelő víz elleni védelmét. Azt, hogy milyen folyamatok játszódnak le, megtudhatja tanulmányunkból. A DELTA-PENTAXX megbízható UV-védelmet nyújt és még számtalan egyéb előnnyel is rendelkezik.

Láthatatlan és mégis káros: ne hagyja, hogy az UV-sugárzás tönkretegye tetőszerkezetét!

Az UV-terhelés gyorsítja az öregedés folyamatát. Az általunk elvégzett tesztek bebizonyítják, hogy az UV-sugárzásnak túl hosszú ideig kitett tetőfóliák vízelvezető képességük akár 90 %-át is elveszíthetik. 

A  DELTA®-PENTAXX deszkázatra is fektethető alátétfedés gond nélkül ellenáll az UV-sugárzásnak akár 4 hónapig.  Az UV-terhelés okozta anyagfáradás és ridegedés  nem veszélyezteti a tetőszerkezetet, így Ön a kivitelezés elhúzódása esetén is nyugodt lehet!

 

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb terméket, és tudjon meg róla többet!

Termékcsaládunk több lehetőséget is nyújt: választhatja az öt rétegű, UV-álló DELTA®-PENTAXX alátétfedést, vagy az öntapadó ragasztószegélye következtében gyors és biztos beépítést garantáló DELTA® -PENTAXX PLUS-t. Magas mechanikai terhelés esetén a  DELTA®-PENTAXX S PLUS-t ajánljuk, mely hálóerősítésének köszönhetően különösen nagy szakítószilárdsággal rendelkezik. 

 

 

 

Az UV sugárzásról

A probléma:

A káros környezeti és időjárási hatások ugyanúgy megviselik az épületeket, mint az embereket. Az építés ideje alatt az alátétfóliákat UV-sugárzás terheli. Amennyiben ez a terhelés túlságosan nagy, a fólia elridegedik és másodlagos vízelvezetési funkciója károsodhat. Így veszítheti el egy előkárosodott alátétfedés - már néhány évvel a tetőszerkezet végleges fedése után - védőfunkcióját. A magastető az az épületszerkezet – a ház összes épületrésze közül -, melyre az időjárás leginkább hatással van. Az alátétfóliáknak pontosan ezért van döntő szerepük a tető tökéletes működésében. Ha a hatékonyságuk az UV sugarak által károsodik, az hosszadalmas és költséges javításokhoz vezethet.  

Az UV-sugárzás káros hatásairól részletesen olvashat az oldal alján található tanulmányunkban.

DELTA®-PENTAXX: a legmagasabb szintű UV-védelem

A DELTA®-PENTAXX univerzális, deszkázatra is fektethető alátétfólia nagy szakítószilárdságával, könnyű fektetésével és akár 4 hónapos UV-állóságával mindenkit meggyőz.  Várhatóan nagy UV-terhelés és elhúzódó építési munkálatok esetén is aggodalom nélkül dolgozhat: a DELTA®-PENTAXX pontosan az UV-sugárzás okozta károkat előzi meg. Ezáltal nem kell foglalkoznia az előre nem tervezett késéssel és a fólia funkcióképességének UV-sugárzás miatt bekövetkező csökkenésével.   20 év teljesítménygaranciával (a DELTA® garanciajegyben rögzített feltételek szerint) támasztjuk alá a Dörken új tetőfólia családjának minőségére tett ígéretünket.