Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DÖRKEN DELTA-REFLEX párafékező fólia

DÖRKEN
folyamatos kedvezmények
folyamatos kedvezmények
áru-visszavásárlási garancia
áru-visszavásárlási garancia
ingyenes szállítás
ingyenes szállítás
Eger és 10 km-es körzetében

Leírás

DELTA®-REFLEX

Akár 10 %-kal jobb hőszigetelés. 50 %-os hőreflektáló hatás. 100 %-os lég- és párafékezés.

A DELTA®-REFLEX párafékező fólia 50%-os hőreflektáló hatással rendelkezik (dokumentálva: Frauenhof Institut, Freiburg). Bármely tető-és falkonstrukcióba beépíthető, különleges hálóerősítésének köszönhetően nagy szakítószilárdságú, szakszerű beépítés esetén kielégíti a DIN 4108 szabvány előírásait.

A DELTA®-REFLEX lég-és párafékező fólia az embert érő elektromágneses sugárzások akár 99 %-át leárnyékolja. A DELTA®-kiegészítőkkel (DELTA®-MULTI BANDDELTA®-TIXXDELTA®-FLEXX BANDDELTA®-POLY BANDDELTA®-LIQUIXX) együtt beépítve az átlapolásoknál és csatlakoztatásoknál is tökéletes lég-és párafékezést nyújt. Sd-értéke kb. 150 m, ez hosszútávon kizárja a hőszigetelés és a tetőkonstrukció páradiffúzióból eredő károsodását. 3 m széles kiszerelésben is rendelkezésre áll: ideális az ipari létesítmények könnyűszerkezetes tetőihez, függetlenül attól, hogy gázbeton vagy trapézlemez konstrukcióval készülnek.

A DELTA®-REFLEX fektetése

A DELTA®-REFLEX lég-és párafékező fólia különleges anyagösszetételének és rétegfelépítésének köszönhetően felhasználóbarát, könnyen beépíthető, flexibilis: nagy szakítószilárdsága (kb. 450/400 N/5 cm) megakadályozza a beépítés során a be- és továbbszakadást, anyagának jó kezelhetősége pedig lehetővé teszi a gyors fektetést.

Dörken Reflex fektetése

Dörken Reflex fektetése

Paraméterek

Anyag Egy átlátszó poliészter fólia és egy hálóerősítésű polietilén fólia közé vízzáróan és korróziómentesen beágyazott alumínium réteg
Alkalmazás Lég- és párafékező fólia
Éghetőség E, EN 13501-1,
Szakítószilárdság kb. 450/400 N/5 cm, EN 12311-2
Sd-érték kb. 150 m
Hőállóság -40 °C-tól +80 °C-ig
Tömeg kb. 180 g/m²
Tekercssúly kb. 13,5 kg
Tekercsméret 50 m x 1,5 m és 25 m x 3 m