Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DÖRKEN DELTA-XX PLUS® STRONG

DÖRKEN
folyamatos kedvezmények
folyamatos kedvezmények
áru-visszavásárlási garancia
áru-visszavásárlási garancia
ingyenes szállítás
ingyenes szállítás
Eger és 10 km-es körzetében

Leírás

A rendkívüli szakítószilárdságú DELTA-XX PLUS® STRONG alátétfóliára mindig számíthat, mert bizonyítottan hosszú élettartammal rendelkezik. Ez annyit jelent, hogy a teljes szarufaközt kitöltő hőszigeteléssel rendelkező tetőszerkezeteknek - akár deszkázottak, akár deszkázat nélküliek - hosszú távon védelmet nyújt.  Rendkívüli szakítószilárdságát hálóerősítésének köszönheti. Az időjárás hatásainak ellenáll.

A DELTA-XX PLUS® STRONG fóliát kifejezetten a nagy léctávolságú tetőszerkezetekhez fejlesztették ki, maximális biztonságot nyújt a beépítés során.  

Alkalmazás

A DELTA-XX PLUS® STRONG a legkülönbözőbb tetőszerkezetekhez alkalmas: legyen szó akár egyszeres, akár kétszeres átszellőztetésű, akár deszkázott akár deszkázat nélküli tetőszerkezetről. Ráadásul ideiglenes fedésként már az építési fázis alatt is (max. 4 hétig) megbízható védelmet nyújt az időjárás hatásai ellen.  Beépíthető előfedésként fémlemezfedés, szálcementlapok, vagy természetes palafedés alá, valamint zárt burkolatú átszellőztetett homlokzatok homlokzati fóliájaként. 

Előnyök

Előnyök

 • Bizonyítottan tartós
  A DELTA-XX PLUS® STRONG bizonyítottan hosszú élettartammal rendelkezik. Ezt a tulajdonságát különböző vizsgálatok során, a legkeményebb körülmények között kellett bizonyítania. Az alátétfóliákra vonatkozó ETA szintén megerősíti a kitűnő teljesítményt és ellenállóképességet. 
 • 30 év garantált működőképesség
  A DELTA-XX PLUS® STRONG fóliánkra 30 év garanciát vállalunk - és mi nem csak a fólia cseréjét vállaljuk, hanem annak szakszerű beépítéséről is gondoskodunk. Ez a mi ígéretünk az Ön biztonsága érdekében! Ha garanciális igénye merülne fel, mi azonnal és zökkenőmentesen megoldjuk a problémáját. Ön nyugodtan hátradőlhet. 
 • Integrált öntapadó ragasztósáv
  Különösen praktikus a fólia mindkét hosszanti oldalán megtalálható dupla ragasztósáv, mellyel az átlapolások leragasztása gyorsan, egy lépésben megoldható. Ráadásul ez az integrált ragasztószegély megakadályozza a hideg levegő és a nedvesség hőszigetelésbe jutását. Mindezeknek köszönhetően hatékony, kényelmes és költségtakarékos.  
 • Rendkívüli szakítószilárdság
  A fólia négy rétegből áll: egy fólia-film kombináció integrált, erős hálóerősítéssel. Ennek köszönhető, hogy a DELTA-XX PLUS® STRONG különösen robusztus, és nagy szakítószilárdságú. Fektetése így különösen biztonságos, ráadásul hosszú távú védelmet garantál. b

A DELTA-XX PLUS® STRONG megfelel a DIN 4426 szabvány követelményeinek. (Beesés elleni védelem: nagyformátumú cserepekhez alkalmazott megnövelt léctávolság esetén) 

Paraméterek

Anyag Hálóerősítéssel ellátott PP-flíz és PU-film kombinációjából álló többrétegű, páraáteresztő, nagy szakítószilárdságú, deszkázatra is fektethető alátétfólia
Éghetőség E (EN 13501-1)
Égési besorolás 5.2 (VKF)
Szakítószilárdság kb. 500/500 N/5 cm (EN 12311-1)
Vízzáróság W1 (EN 1928)
Sd-érték kb. 0,08 m (EN ISO 12572)
Hőállóság -40°C-tól +80°C-ig
Az anyag rövid idejű max. hőterhelése (< 8h / nap) +100°C-ig
UV terhelésre vonatkoztatott lefedési idő 12 hét
Ideiglenes fedés funkció 4 hét
Csapóesővel szembeni ellenállás megfelel (alátéthéjazatok csapóeső vizsgálata - Műszaki Egyetem, Berlin)
Öregedéssel szembeni megemelt követelmények megfelel (ZVDH termékadatlap, 1. táblázat)
Tömeg kb. 180 g/m²
Tekercssúly kb. 14 kg
Tekercsméret 50 m x 1,50 m
CE-tanúsítás EAD 030218-01-0402 / EN 13859-2