Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DÖRKEN DELTA-XX PLUS® UNIVERSAL

DÖRKEN
folyamatos kedvezmények
folyamatos kedvezmények
áru-visszavásárlási garancia
áru-visszavásárlási garancia
ingyenes szállítás
ingyenes szállítás
Eger és 10 km-es körzetében

Leírás

DELTA-XX PLUS® UNIVERSAL

A páraáteresztő, deszkázatra is fektethető alátétfólia különösen hosszú élettartammal rendelkezik, tartós védelmet nyújt a tetőnek. Könnyű, így beépítése egyszerű és kényelmes.

Tulajdonságainak köszönhetően a különösen nagy teljesítményű, deszkázatra is fektethető alátétfólia univerzálisan felhasználható: legyen szó akár deszkázott/deszkázat nélküli hőszigetelt tetőről, akár átszellőztetett tetőkonstrukcióról. Az univerzális megoldás szinte minden tetőszerkezethez!

Alkalmazás

Hosszú élettartamú alátétfólia deszkázott vagy deszkázat nélküli magastetők tetőszerkezetének védelmére. Kielégíti a ZVDH termékadatlap UDB-A és USB-A osztályának követelményeit, valamint ideiglenes fedésként is beépíthető. A klasszikus felhasználáson kívül (kerámiacserép, betoncserép alá), a DELTA-XX PLUS® UNIVERSAL beépíthető előfedésként is fémlemezfedés, szálcementlapok vagy természetes palafedés alá, valamint átszellőztetett, zárt burkolatú homlokzatok homlokzati fóliájaként. 

Ezenkívül alkalmas légzáró rétegként lágy farost táblákhoz, a farost tábla gyártója által ajánlott konstrukcióban. 

Előnyök

Előnyök

 • Bizonyítottan hosszú élettartam
  A DELTA-XX PLUS® UNIVERSAL élettartama lenyűgözően hosszú, ezáltal tartós védelmet nyújt a tetőszerkezetnek. Rendkívüli ellenálló képességét extrém minőség- és élettartam tesztek, valamint speciális vizsgálati eljárások bizonyítják. Az extrém hosszú élettartamot az alátétfóliákra vonatkozó ETA egyértelműen igazolja.   
 • 30 év garancia
  Garantáljuk, hogy a DELTA-XX PLUS® UNIVERSAL szakszerű beépítés esetén maradéktalanul el tudja látni funkcióját (vízáteresztéssel szembeni ellenállás: W1, vízzáró) 30 éven keresztül. Amennyiben a garanciaidő alatt - szakszerű beépítés ellenére - probléma merülne fel az anyag vízzárásával kapcsolatban, mi nem csak az anyagot cseréljük ki, hanem a annak szakszerű beépítését is vállaljuk. Csak egy hívás, és mi intézkedünk! 
 • Praktikus dupla ragasztószegély
  Az integrált ragasztószegély egyrészt lehetővé teszi az átlapolások egyszerű leragasztását, másrészt megakadályozza a hideg levegő és a nedvesség hőszigetelésbe jutását. Ez nagyobb energiahatékonyságot és jobb komfortérzetet eredményez. 
 • Maximális rugalmasság
  Nagy rugalmassága gondoskodik a nem tervezett igénybevételekből adódó sérülésekkel szembeni ellenállásról (tetőfedő cipő, leeső szerszám). Jó alakíthatósága lehetővé teszi az egyszerű, kényelmes beépítést, még az egyébként bonyolult részletképzéseknél is.  
 • Univerzális
  A DELTA-XX PLUS® UNIVERSAL egy univerzális alátétfólia, szinte bármely tetőszerkezethez.

Paraméterek

Anyag PP-flíz és PU-film kombinációjából álló többrétegű, páraáteresztő, nagy szakítószilárdságú, deszkázatra is fektethető alátétfólia, integrált ragasztósávval.
Éghetőség E (EN 13501-1)
Égési besorolás 5.2 (VKF)
Szakítószilárdság kb. 340/270 N/5 cm (EN 12311-1)
Vízzáróság W1 (EN 1928)
Sd-érték kb. 0,08 m (EN ISO 12572)
Hőállóság -40°C-tól +80°C-ig
Az anyag rövid idejű max. hőterhelése (< 8h / nap) +100°C-ig
UV terhelésre vonatkoztatott lefedési idő 12 hét
Ideiglenes fedés funkció 4 hét
Csapóesővel szembeni ellenállás megfelel (alátéthéjazatok csapóeső vizsgálata - Műszaki Egyetem, Berlin)
Öregedéssel szembeni megemelt követelmények megfelel (ZVDH termékadatlap, 1. táblázat)
Tömeg kb. 150 g/m²
Tekercssúly kb. 11 kg
Tekercsméret 50 m x 1,50 m
CE-tanúsítás EAD 030218-01-0402 / EN 13859-2