Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GLITTER - CSILLOGÓ FALAK

GLITTER - CSILLOGÓ FALAK

A REVCO DECO termékcsalád újabb elemekkel gazdagodott!

Az eddig beltéri dekorációs vakolatokból álló DECO termékpalettát újabb, könnyen applikálható termékekkel bővítettük ki, melyek igazodnak napjaink legújabb stílusirányzataihoz.

A csillogó hatású vakolat iránti folyamatos érdeklődés inspirálta laborunkat a termékfejlesztések során. Fontos szempont volt, hogy egyaránt megoldást nyújthassunk régi falfelületek dekorálására és újonnan vakolt vagy festett falak csillámossá tételére is.
A DECO MINI és DECO MAX GLITTEREK közvetlenül adagolhatók festékeinkbe és vakolatainkba, így a munkafolyamatok nem hosszabbodnak meg.
A DECO SHINE bevonat megoldja az utólagos dekorálás kérdését is. A csillámos hatás mellett, selyemfényűvé és mélyebb árnyalatúvá teszi a festett felületeket. A legjobb hatás inkább strukturált felületen, vakolaton vagy lábazati vakolaton érhető el ezzel a dekorációs bevonattal.
 
Színposta! - képeket csatolok különböző méretben
MÉG TÖBB SZÍNPOSTA INGYEN!
Nem kell kimozdulni otthonról a házszín választásához sem, mert a Revco szinposta.hu oldalán ingyenesen rendelhet 4 vakolat és 4 lábazat minta színt.
  • ingyenesen akár két megrendelést is leadhat, 2x (4+4) minta, tehát 16 színt kap kézhez!
  • valódi vakolatminta
  • gyors és kényelmes
  • 320 vakolat és 64 lábazat mintából választhat
Nehéz a döntés? Válasszon a 21 színkombinációs tábla egyikéből, hogy elkerülje a csalódást. Ezek többszörösen kipróbált és bevált színek, a legnépszerűbb árnyalatokból!

www.szinposta.hu