Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

InnoPan PIR - hőszigetelés költséghatékonyan

2021. 10. 14. 00:00:00
InnoPan PIR - hőszigetelés költséghatékonyan
Legyen szó akár magas- vagy lapostetők hőszigeteléséről, garázs vagy padló szigetelésről, fontos megtalálni a legideálisabb megoldást, ami a téli és nyári időszakban is védi az épületet

Felhasználási módok

Az InnoPan PIR hőszigetelő rendszereit a családi, ipari, vagy társasházi épületek számos pontján lehet hasznosan és költséghatékonyan felhasználni. Legyen szó lapos-, vagy magastetőről, garázsfödémről, teraszról, vagy padlószigetelésről ALU- és MF/Therm paneljeink mindenhol hibátlanul megállják helyüket.

Magastetők hőszigetelése

Az InnoPan PIR ideális választás új tető építéséhez és felújításához is egyaránt. Nagy táblamérete miatt, dőlésszögtől és szarufa kiosztástól függetlenül, kitűnően szolgál otthonunk szigeteléseként. Kiemelkedően magas hatásfokkal (λd = 0,022 W/mK) biztosítja a házak téli és nyári hővédelmét, valamint változatos beépíthetőségével (szarufák alatt és szarufák felett) segíti a hőszigetelő rendszer kiépítését. Magastetők szigetelésével kapcsolatban kiegészítő termékeket is forgalmazunk.

magastető hőszigetelése innopan

Padló, terasz és garázsfödém hőszigetelése

Az erkélyek és teraszok szigetelésénél a lapostetőre vonatkozó hőtechnikai követelményeknek kell megfelelnünk. Nem elhanyagolható szempont, hogy PIR termékünkkel, csak minimális padlószint emelkedés érhető el, mivel az előírásoknak megfelelő hőátbocsátási tényező kielégíthető minimális építési magassággal. A kétoldali alumínium fegyverzetnek köszönhetően padlófűtési rendszerekhez ideális választás lehet. Családi házaktól egészen ipari csarnokok padlószigeteléséhez is tökéletes megoldás, valamint ablakkávák hőszigeteléseként is kiválóan funkcionál.

innopan padló terasz hőszigetelése

Lapostető hőszigetelése

A hőszigetelésnek kulcsfontosságú szerepe van az energiamegtakarításban. Egyre magasabbak a követelmények, a hűtési és fűtési energiaigény csökkentésére. A hővezetési tényezőt figyelembe véve, az InnoPan PIR a leghatékonyabb szigetelési termékek közé tartozik, ami lehetővé teszi a sokkal vékonyabb lemezek használatát, a legtöbb hagyományos lappal vagy egyéb megoldással szemben.

lapostető hőszigetelése