Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

KUBALA

Cégünk megkapta a Kubala építőipari szerszámok disztribúciós jogát a gyártó Kubala Sp. z. o. o-tól. A Kubala termékek teljes szortimentje elérhető nálunk, ez jelenleg közel 600 terméket jelent.

A Kubala Sp. z o.o. 1987-ben alakult, a cég alapítója és vezérigazgatója Roman Kubala. A dinamikus növekedés, az előállított termékek magas színvonalú minősége és az innovatív megoldások folyamatos bevezetése tette a céget a hazai és a nemzetközi kézi szerszámok piacán naggyá. 1987-ben, amikor elkezdte üzleti tevékenységét, akkor csak néhány eszközt gyártott. Jelenleg több mint 600 féle termék gördül ki kapuikon.

A Kubala márka csak a legjobb minőségű nyersanyagokat használja, beleértve a "Rost Frei" jelzéssel ellátott saválló rozsdamentes acélt. A vállalat mindent megtesz annak érdekében, hogy az ügyfelek elégedettek legyenek a termékekkel. A modern géppark és a termékek folyamatos minőségellenőrzési rendszerének köszönhetően biztosítja a legjobb minőségű termékeket. Lengyelországban a Kubala öt raktárral rendelkezik - gyári raktárak, melyek a partnerei számára kényelmes és professzionális szolgáltatásokat nyújtanak.

Folyamatosan kapcsolatban áll ügyfeleivel és a vállalkozókkal egész Lengyelországban és Europában, miközben a folyamatos információcsere lehetővé teszi számára a piaci igények kielégítését és a szakemberek által elvárt megoldások bevezetését. Szállítanak Európán kívül Afrikába, Észak-Amerikába, Ausztráliába és Ázsiába.

Az évek tapasztalatain, professzionalizmusán és innovációs képességén alapulva olyan termékeket kínál, amelyek megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak.