Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LEIER Klímafödém

LEIER
folyamatos kedvezmények
folyamatos kedvezmények
áru-visszavásárlási garancia
áru-visszavásárlási garancia
ingyenes szállítás
ingyenes szállítás
Eger és 10 km-es körzetében

Leírás

Gyorsaság, gazdaságosság, biztos működés és egyre gyakrabban a környezettudatosság – ezek az előnyök egyre több építkező számára fontos tényezők. Az előregyártás új innovációja a korszerű, a gépészet beszerelését könnyítő klímafödém is ezekre az igényekre ad választ. Ismerje meg a Leier kínálatának új elemét! A témával több szakmai rendezvény is foglalkozik az ősz folyamán, de előszőr nézzük mi is az a klímafödém!

A Leier Hungária Kft. kínálatának újdonsága, hogy a mesterpanel födémet a kiegészítették modern felületfűtési és hűtési csövekkel: tehát a lemezekbe előre be van építve a mennyezetfűtéshez szükséges gépészeti előkészítés. Az így létrejött új, modern előregyártott építőelem kapta a Leier Klímafödém nevet. A mesterpanelbe épített csővezetékek egyaránt alkalmasak fűtő- és hűtővíz szállítására akár hőszivattyú kiszolgálására is. Ennek eredménye, hogy a mennyezet jelentős szerepet játszik az épület kellemes klímájának kialakításában, hűtésében és fűtésében egyaránt. A födémbe épített csőrendszerek az épület betonszerkezetét használják a hőcseréhez, így lesz teljes a klíma: télen sugárzó hőt, nyáron pedig kellemes hűtő hatást biztosítanak zavaró légáramlatok és hőmérsékletingadozás nélkül.

A Leier klímafödém nagy teljesítőképességével és rövid reakció idejével a modern épületek lakóinak mai komfortérzet iránti igényét messzemenőkig szolgálja. A paneleket közvetlenül a gyártóasztalra fektetik és rögzítik. A panelek szélessége és hossza az adott épület adottságaihoz igazodik. Mennyezetfűtési és -hűtési panelek gyors reakcióidejű, nagy fajlagos fűtési és hűtési teljesítményű aktív fűtést/hűtést biztosítanak.

Előnyök

Előnyben a családi- és társasházak

A mesterpanelt elsősorban családi házakhoz és társasházakhoz ajánlja a Leier szakértő csapata. A klímafödém beszerzését mindenképp érdemes megfontolnia azoknak, akik egy modern felület fűtési és hűtési rendszert is szeretnének alkalmazni.

Ahogy azt már az előregyártott elemektől megszokhattuk, számos előnyt kínálnak a kivitelezés helyszínén – most sincs ez másképp. Klímafödém esetén a csövek és az esetleges elektromos dobozok beépítése nagymértékben meggyorsítja a fűtési és az elektromos rendszer kiépítését, így kevesebb az előmunka igény, ezen felül elegendő a födémlemezek alját csak glettelni, tehát megspórolható a vakolás.

További lehetőségeket kínál az előregyártás

A LEIER Hungária Kft. több előregyártott vasbeton építőanyagot kínál az építtetők számára. A födémrendszerek közül a kéregfödém egy olyan modern, 5 cm vastag födémlemez, ami már gyárilag tartalmazza a statikusok által meghatározott födém alsó vasalatát. A szerkezet megépítése lényegesen gyorsabb és egyszerűbb, mint a hagyományos födémeké, mivel a lemezeket csak az előre elkészített alátámasztásokra kell felhelyezni daru segítségével. Az építkezéseken az innovációval elkerülhető a csúszás, a mesterpanel födém a megrendelővel egyeztetett ütemterv szerint kerül az építkezés helyszínére.

A teljes födémszerkezet a helyszínen elhelyezendő felső vasalással, az épületgépészeti vezetékek lefektetésével, valamint a helyszíni felbeton kiöntésével készül el. A födémlemezekbe előre elhelyezhetők az elektromos dobozok és a gépészeti áttörések. A mesterpanel alsó síkja glettelésre és festésre kész alsó felülettel rendelkezik, így tovább gyorsítja a folyamatot, hogy azt vakolni sem kell.