Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TETŐFELÚJÍTÁS MINŐSÉG KIVITELEZÉSSEL!

AnswerBau Hungária
2020. 08. 11. 00:00:00
TETŐFELÚJÍTÁS MINŐSÉG KIVITELEZÉSSEL!

Minden Swedsteel tetők és csatorna-rendszer alapja a prémium svédacél, amelyet világszerte a legjobb acélnak tartanak. Felújításkor döntsük a tartós, megbízható és gazdaságos megoldások mellett.

 

A tetőknek és a csatornának el kell viselniük a természet minden szeszélyét és extrém viszontagságait, a tetőfedő anyagnak hosszú távra tökéletes biztonságot és védelmet kell adnia, meg kell felelnie a legszigorúbb követelményeknek, jól kell kinéznie ma és évtizedek múlva is, és a tartósság mellett költséghatékonynak, környezetbarátnak kell lennie.

Ha hosszú távra tervezünk a felújításkor, sok bosszúságtól, felesleges utólagos kiadástól kímélhetjük meg magunkat. Ez igaz minden nagyobb beruházásra az otthonunkat, házunkat, épületeinket illetően, legyen szó fűtési rendszerről, nyílászárókról, szigetelésről vagy a tetőről.

Megfelelő tájékozódás, kellő körültekintés nélkül a tetőfelújítás az egyik legnagyobb rémálom lehet, mivel mindenki fél a feje feletti biztonság megbontásától, bolygatásától. Itt valóban többszörösen igaz a tudatosság, a lehetőségek feltérképezése, saját épületünk, tetőnk állapotának pontos műszaki felmérése – a hibákkal tisztában kell lennünk, hogy jó irányba induljunk a megoldással, és ne kelljen felesleges, költséges beruházásba fognunk.

A legfontosabb a tetőfedés típusa, alapanya és persze az esztétikája, megjelenése, színe, minősége, élettartama. Mivel a tető állandóan ki van téve az időjárás viszontagságainak, ezért az egyik legérzékenyebb, és az egész ház szempontjából a legsebezhetőbb rész, mivel sérülései nyomán maradandó károkat szenvedhet a tartó falazat és a lakótér is.

 

MIÉRT SVÉDACÉL TETŐ, MIK AZ ELŐNYEI?

Az acél az egyik legbiztonságosabb és legtartósabb tetőfedő alapanyag, megjelenésében és színeiben rendkívül változatos a klasszikus cserepeslemeztől a minimalista síklemezesig.

Az acél tartósságát az acélmag szilárdsága, vastagsága, a korrózióálló cinkréteg és a bevonat vastagsága, minősége határozza meg. A Swedsteel tetők és burkolatok prémium minőségű svédacél alapanyagból készülnek. A Swedsteel tetők, burkolatok 0,5 mm-es anyagvastagsággal rendelkeznek, a csatorna rendszer 0,6 mm-essel – ez az egyik legjobb hazai minőség. Továbbá az alapanyag prémium minőségét az acél szilárdsága, a cinkréteg vastagsága és a színbevonat típusa határozza meg, ezeket érdemes minden gyártónál megnézni, és megfontoltan dönteni. Hiszen a tető, csatorna és burkolatok akkor funkcionálnak hosszú évtizedekig, ha megfelelő alapanyagból gyártják. A Swedsteel elkötelezett a minőség mellett, ismeri a hazai igénybevételeket (jég, szél viharok, UV és stb.) ehhez megfelelően teszteli és gyártja a tetőit, termékeit. Automatizált fejlett technológiája révén ezeket versenyképes áron komplett tetőrendszerként kínálja.

Tartalomhoz tartozó címkék: dolor sit