Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MAPEGROUT 430 ZERO betonszerkezetjavító

MAPEI
folyamatos kedvezmények
folyamatos kedvezmények
áru-visszavásárlási garancia
áru-visszavásárlási garancia
ingyenes szállítás
ingyenes szállítás
Eger és 10 km-es körzetében

Leírás

MAPEGROUT 430 ZERO

Szálerősített, finom szemcsés állékony habarcs, CO2 kibocsátása teljes életciklusa során teljes mértékben kompenzált.

Finom szemcsés, szálerősített, normál kötésű állékony habarcs betonjavításhoz. Folyamatos üzemű vakológéppel is bedolgozható.

ELŐNYÖK:

  • Szórással és folyamatos üzemű habarcsszivattyúval is bedolgozható
  • Kitűnően bedolgozható
  • Sima textúrájú felület
  • Szerkezeti javításokhoz
  • Kitűnő fáradási szilárdságú
  • Nagyon alacsony VOC kibocsátás
  • Az üvegházhatást okozó gázok maradványkibocsátásának ellensúlyozása tanúsított környezeti kreditek megszerzésével

A MAPEGROUT 430 ZERO előkevert, zsugorodáskompenzált, por habarcs, mely cement kötőanyagokból, válogatott finomszemcsés adalékanyagokból, speciális adalékszerekből és szintetikus szálakból készül a MAPEI K&F kutatólaboratóriumában kifejlesztett összetétel szerint. Károsodott betonszerkezeteken a betonacélok körüli beton helyreállítására használható és folyamatos üzemű habarcsszivattyúval is bedolgozható.

Különleges összetételének köszönhetően a termék kitűnő fáradási viselkedéssel rendelkezik legalább 300 000 ciklusig, ami a javított szerkezeteknek magas szintű repedésállóságot biztosít, beleértve a normál üzemi körülmények között előidézett dinamikus terheléseket is.

Ez a különleges tulajdonság az EN 1504 szabvány követelményeivel együtt hozzájárul a MAPEGROUT 430 ZERO-val javított elemek tartósságának növeléséhez.

A MAPEGROUT 430 ZERO megfelel az MSZ EN 1504-9 (“Termékek és rendszerek a betonszerkezetek javításához: meghatározások, követelmények, minőségellenőrzés és megfelelőség értékelés. Általános elvek a rendszerek használatára és bedolgozására”) szabványban meghatározott követelményeknek és az MSZ EN 1504-3 (“Szerkezeti és nem szerkezeti javítások”) minimum követelményeinek az R3-osztályú szerkezeti habarcsokra.

*A MAPEGROUT 430 ZERO teljes életciklusa során mért CO2-kibocsátást a 2023-as Zero Line-tól kezdve az életciklus-elemzés (LCA) módszerével, EPD-kkel igazolt és tanúsított, tanúsított szén-dioxid-kreditek megszerzésével ellensúlyozták a megújuló energiaforrások és az erdővédelmi projektek támogatására. Elkötelezettség a bolygó, az emberek és a biológiai sokféleség iránt.