Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MAPEI

KÜLDETÉSÜNK:

A tartós és környezetbarát termékeinkkel, elsőre végleges építési megoldásainkkal, valamint minden tudásunkkal segítjük az építőket és építtetőket a jövő épületeinek megalkotásában. És erre mindenkor készen állunk!

Olyan, mások számára fontos értékeken alapuló vállalati kultúrát teremtünk és működtetünk, amely a Mapei kft. küldetését megvalósítani képes munkatársi csapatot biztosítja.

A vállalati kultúra, amelyet dolgozóink, partnereink magukkal visznek az otthonaikba és környezetükbe, harmonikusabbá és jobbá teszi mindenki életét.

Folyamatosan környezetbarát termékeket fejlesztünk ki, amelyek az emberek egészségére nem károsak és óvják a környezetünket.

Képzéseken, rendezvényeken keresztül elérjük, hogy az építőipar résztvevői törekedjenek az etikus magatartásra és a legjobb minőségre.

Hisszük, hogy az etikus magatartás az alapja annak, hogy az építőipar összes résztvevője – építtető, kivitelező, kereskedő – azt mondhassa egy-egy építkezés után: EZ IGEN, TELJESEN ELÉGEDETT VAGYOK!

A Mapei Kft. olyan ÉRTÉKEK szigorú betartásával működik, amelyek biztosítják azt, hogy Ön többet kapjon, mint amire számít.

Rendezés: