Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MONTOLIT Masterpiuma 155P3 csempevágó

MONTOLIT
folyamatos kedvezmények
folyamatos kedvezmények
áru-visszavásárlási garancia
áru-visszavásárlási garancia
ingyenes szállítás
ingyenes szállítás
Eger és 10 km-es körzetében

Leírás

Jellemzők
MONTOLIT Masterpiuma 155P3 csempevágó automatikus vágókerék kenő rendszerrel rendelkezik, illetve csúszásgátló gumírozott lábakkal, megerősített váz, maximális precizitás.
A vágást követő ütés tompítása egy beépített berendezésnek köszönhetően.
Egyik kiemelendő előnye az ergonomikus tolókarban rejlik, mely csökkenti a munvégző fáradtságérzetét, aminek következtében nagyobb termelékenység, megbízható és folyamatos működés mellett.
A precíz vágás a két méretskála segítsége révén valósul meg.
Nagy jelentőség tulajdonítható az eszköz mechanikai ellenállóképességének, mivel hosszú ideig erős mechanikai igyénybevételnek van kitéve a szerkezet a munkálatok során.
Az eszköz talpa nikkelezett alumínium öntvényből készül, ami garantálja a hosszantartó és problémamentes működést, ehhez még hozzájárul az a tulajdonsága is hogy rendkívül jól ellenáll a korroziós hatásoknak.
A vágókerék segítő rendszer csökkenti a súrlódást a vágómechanizmus és a támasztóhenger között, ennek eredménye a vágás alatti precíz csúszás a, illetve a stabil és pontos poziciótartás, minimális erőkifejtés mellett.
A P3 széria bépített vágókerék olajzórendszerrel rendelkezik, mert bár a vágókerék titánból készül, ami mechanikai szempontból különleges ellenállóképeséget kölcsönöz neki, mégis a kenésnek köszönhetően sokkal kevesebb erőfeszítést igényel a felhasználó részéről.

Műszaki adatok
Vágás hossz max. 1550 mm
Diagonális vágás hossz max. 1090 x 1090 mm
Vágás vastagság 0 – 22 mm
Súly 33 kg

Paraméterek

Vágás hossz 1 550 mm
Ferde vágáshossz 1 090 mm
Vágási magasság 90° 0 - 22 mm
Súly 33 kg