Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ragyogó falak - kívül, belül!

2024. 06. 02. 14:06:00
Ragyogó falak - kívül, belül!
Emelje otthona fényét a DECO GLITTEREKKEL!

RAGYOGÓ FALAK KÍVÜL - BELÜL!

Homlokzatát és belső tereit egyaránt kiemelheti csillámadalékainkkal.

FESTÉKBE KEVERHETŐ CSILLÁMADALÉK

Diszkrét ezüstös csillogás festett felületen.

A GLITTER MINI kiválóan alkalmas külső vagy belső festeni kívánt felületek csillámossá tételére a festéssel egyidőben. A GLITTER MINI adalékot a már leszínezett REVCO ALFA, EXTERIOR vagy SILICON falfestékbe kell jól elkeverni és a szokásos módon felvinni a felületre. Száradás után beltérben erőteljes megvilágítással éri el a kívánt hatást, kültérben pedig napsütésben válik láthatóvá. 1 vödör (10 L) REVCO ALFA, EXTERIOR vagy SILICON falfestékhez 1 mini vödörnyi (120 g) adalékot javaslunk. Figyelem! Amennyiben már meglévő vakolt felületet szeretne átvonni, a festékbe a DECO GLITTER MAX csillámadalék használata.

VAKOLATBA KEVERHETŐ CSILLÁMADALÉK

Csillogó vakolat egyszerűen!

Ha újonnan vakolt felületét szeretné csillámossá tenni, akkor a GLITTER MAX adalékot ajánljuk, melyet a színezett vakolatba kell keverni. Felhordás és száradás után erőteljes napfényben elegáns csillogó hatást eredményez. 1 vödör (16 kg) REVCO NEO+, VARIO+ vagy SILICON vakolathoz 1 mini vödörnyi (120 g) adalékot javaslunk. Figyelem! Amennyiben már meglévő vakolt felületet szeretne átvonni, a festékbe a DECO GLITTER MAX csillámadalék használata javasolt!

LÁBAZATBA KEVERHETŐ CSILLÁM ADALÉK

Gyöngyházfényű csillogó hatás kültérben és beltérben.

PEARL adalékunkat ReMix lábazati- és díszítő vakolatunkhoz ajánljuk. Segítségével gyöngyházfényű hatás érhető el mind a természetes, mind a színezett kőzúzalékot tartalmazó lábazati vakolaton. Elsősorban egyszínű vagy homogén színezetű felületeken érhető el a legesztétikusabb hatás. Az erőteljesebb hatás érdekében, 1 vödör (15 kg) ReMix lábazathoz 1 mini vödörnyi (260 g) adalékot ajánlunk, azonban egyéni ízlés szerint ez növelhető vagy csökkenthető a hozzáadott adalékanyag mennyiségétől függően.