Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

REVCO DECO shine

REVCO
folyamatos kedvezmények
folyamatos kedvezmények
áru-visszavásárlási garancia
áru-visszavásárlási garancia
ingyenes szállítás
ingyenes szállítás
Eger és 10 km-es körzetében

Leírás

REVCO DECO SHINE egy akrilát kötésű, áttetsző, csillámos dekorációs bevonat. Megjelenése erőteljes, látványos.

Alkalmas régi és új épületek külső, illetve belső falfelületeinek utólagos csillámos díszítésére.

A bevonattal ellátott felület önmagában nem csillog, a látványos megjelenés napfényben vagy erőteljes mesterséges megvilágításban érvényesül igazán. A bevonat kötőanyaga transzparens, áttetszőre szárad, az alapfelület színe száradás után az eredetinél erősebb színtónusú és enyhén selyemfényű lesz.

REVCO DECO termékeink közül, ezzel a bevonattal érhető el a legerősebb csillogó hatás.

Előkészítés, felhordás

Az alapfelület por- és szennyeződésmentes, teljes rétegvastagságban száraz, valamint szilárd, mozgás- és zsugorodásmentes legyen. A nedvszívó falfelület alapozását a bevonat felhordása előtt 24 órával végezzük el. Az anyagszükséglet meghatározása alapján készítsük ki az egybefüggő falfelülethez szükséges mennyiséget.

Kültéri felhasználás: Vízszintes illetve közel vízszintes felületek bevonására nem javasolt. A megfelelően megszáradt bevonat a csapóesőnek tartósan ellenáll. Az alapfelület lehet megfelelő hordképességű festékkel, színező vakolattal, vagy lábazati díszítő vakolattal bevont felület, a javasolt alapozás után.

Beltéri felhasználás: Elsősorban festett felületekre javasoljuk, de leválasztó olajtól mentes, sima felületű látszóbeton falra is felhordható. Nagyobb igénybevételű közösségi terek esetében, ha a felület esetleg elkoszolódott, langyos, enyhe mosószeres vízzel, puha sörtéjű kefével tisztítható.

A 10 liter REVCO DECO SHINE kötőanyaghoz 8 fiola BROCADE adalék javasolt, bármelyik BROCADE (1-6 szín) változat hozzákeverhető.

A BROCADE adalék mennyiségének további növelése nem fog számottevő, erőteljesebb csillogást eredményezni!

Az alapozás kizárólag REVCO PRIMER falimpregnálóval történhet, nedvszívó alapfelület esetén.

Az anyag feldolgozása során ügyelni kell az egyenletes anyagfelvitelre, mert a nagy vastagságban felhordott csillámszemcsék összetorlódása a megszáradt bevonaton elszürkülést eredményezhet. A hengerrel felhordott bevonatot érdemes ecsettel diagonálisan, kereszt irányban is átvonni.

A felhordás eszköze: Pamut henger, ecset vagy szórópisztoly.

A szerszámokat és a keverő edényt használat után, az elcsöppent anyagot azonnal vízzel le kell mosni, mert az anyag száradás után csak mechanikai úton távolítható el.

Paraméterek

Anyagszükséglet
Sima festett felület esetén 0,25-0,3 liter/m2
Szemcsés, strukturált felület esetén 0,3-0,4 liter/m2
Javasolt rétegszám maximum 1 réteg.
Hígítás Nem javasolt.
Feldolgozási hőmérséklet A feldolgozáskor és a száradás alatt a levegő és a falfelület hőmérséklete is +5℃ és +25℃ között legyen!
Felületi száradási idő 4 óra
Teljes száradási idő 24 óra, Átvonhatóság, javítás:A felület a későbbiek folyamán REVCO EXTERIOR homlokzatfestékkel átvonható.
A megadott értékek 20°C-on és 42%-os relatív páratartalom mellett értendők. Az időjárás változásával, alacsonyabb hőmérséklet és magasabb páratartalom esetén a száradási tulajdonságok meghosszabbodnak, magasabb hőmérséklet és alacsonyabb páratartalom esetén a száradási tulajdonságok csökkennek.
Tisztítás Amennyiben szükséges, finom szőrű kefével és langyos, enyhe mosószeres vízzel tisztítható.
Eltarthatósági idő
DECO SHINE kötőanyag/vödör Eredeti bontatlan csomagolásban, fagymentes helyen, a gyártástól számított 1 évig. Használat után a vödröt gondosan le kell zárni.
BROCADE adalék/fiola Eredeti bontatlan csomagolásban, száraz helyen korlátlanul eltartható, nem fagyveszélyes.
Kiszerelés nettó 2,5 liter, nettó 10 liter