Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

REVCO PRIMER falimpregnáló

REVCO
folyamatos kedvezmények
folyamatos kedvezmények
áru-visszavásárlási garancia
áru-visszavásárlási garancia
ingyenes szállítás
ingyenes szállítás
Eger és 10 km-es körzetében

Leírás

REVCO PRIMER falimpregnáló gyárilag előkevert, diszperziós kötőanyagú, tulajdonságjavító adalékokat tartalmazó, vödrös kiszerelésű falimpregnáló.

Alkalmas régi és új épületek külső, illetve belső felületeinek festését megelőző impregnálására, mélyalapozására.

A REVCO PRIMER falimpregnáló a Revco lábazati díszítő vakolat alapozója is.

Előkészítés, felhordás

Az alapfelület szennyeződésmentes, valamint teljes rétegvastagságában száraz legyen. Vakolt felület és beton falazat esetén az alapfelület szilárd, valamint mozgás- és zsugorodásmentes legyen. A felületnek simítottnak vagy gletteltnek kell lennie. A meglazult, sérült rétegeket, festékmaradványokat távolítsuk el, majd a felületen lévő hibákat az impregnálást megelőzően javítsuk ki. Ugyanakkor ügyeljünk arra, hogy a javított részek a már meglévő felülettel azonos struktúrájúak legyenek. A REVCO PRIMER falimpregnáló nem alkalmas a felület hibáinak kijavítására, azt cementhabarccsal végezhetjük.

Javítsuk ki a felületen lévő hibákat, sérüléseket, repedéseket. A REVCO PRIMER falimpregnálót a felhordás előtt keverjük fel, ezt a folyamatot kis fordulatszámú fúrógépbe fogott keverőszárral végezzük. A REVCO PRIMER falimpregnáló nem alkalmas a színvakolat előtti vakolatalapozásra, csak a régi felület megerősítésére, homogenizálására.

A színező vakolást megelőző alapozásra használjuk a REVCO PRIMER vakolatalapozót.

A felhordás eszköze: Pamuthenger, ecset vagy szórópisztoly.

A felhordás módja: Egyenletesen felhordva több irányban dolgozzuk el.

A szerszámokat és a keverő edényt használat után, az elcsöppent anyagot azonnal, vízzel le kell mosni, mert az anyag száradás után csak mechanikai úton távolítható el.

 

Paraméterek

Anyagszükséglet Pamuthengerrel felhordva:0,1 - 0,3 liter/m2
A megadott anyagszükségletek sima alapfelületre vonatkoznak. Durvább felületek anyagigényét célszerű a helyszínen ellenőrizni. Anyagszükséglettel kapcsolatos felelősséget nem áll módunkban átvállalni.
Javasolt rétegszám Minimum 1 réteg.
Hígítás További hígítást nem igényel.
Feldolgozási hőmérséklet A levegő és a falfelület hőmérséklete is +5°C – +25°C között legyen!
Teljes száradási idő 3 óra, Átvonható:10 óra múlva.
A megadott értékek 20°C-on, és 42%-os relatív páratartalom mellett értendők. Az időjárás változásával, alacsonyabb hőmérséklet és magasabb páratartalom esetén, a száradási tulajdonságok meghosszabbodnak, magasabb hőmérséklet és alacsonyabb páratartalom esetén a száradási tulajdonságok csökkennek.
Eltarthatósági idő Eredeti bontatlan csomagolásban, fagymentes helyen 2 évig. Használat után a vödröt gondosan le kell zárni!
Kiszerelés nettó 2,5 liter, nettó 10 liter
A nyilatkozat szerinti teljesítmény érték NPA (No Performance Assessed)
Tűzveszélyességi osztály Nem tűzveszélyes osztályba tartozik.