Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

REVCO PRIMER falimpregnáló

REVCO
folyamatos kedvezmények
folyamatos kedvezmények
áru-visszavásárlási garancia
áru-visszavásárlási garancia
ingyenes szállítás
ingyenes szállítás
Eger és 10 km-es körzetében

Leírás

REVCO PRIMER falimpregnáló gyárilag előkevert, diszperziós kötőanyagú, tulajdonságjavító adalékokat tartalmazó, vödrös kiszerelésű falimpregnáló.

Alkalmas régi és új épületek külső, illetve belső felületeinek festését megelőző impregnálására, mélyalapozására.

Előkészítés, felhordás

Az alapfelület szennyeződésmentes, valamint teljes rétegvastagságában száraz legyen. Vakolt felület és beton falazat esetén az alapfelület szilárd, valamint mozgás- és zsugorodásmentes legyen. A felületnek simítottnak vagy gletteltnek kell lennie. A meglazult, sérült rétegeket, festékmaradványokat távolítsuk el, majd a felületen lévő hibákat az impregnálást megelőzően javítsuk ki. Ugyanakkor ügyeljünk arra, hogy a javított részek a már meglévő felülettel azonos struktúrájúak legyenek. A REVCO PRIMER falimpregnáló nem alkalmas a felület hibáinak kijavítására, azt cementhabarccsal végezhetjük.

Javítsuk ki a felületen lévő hibákat, sérüléseket, repedéseket. A REVCO PRIMER falimpregnálót a felhordás előtt keverjük fel, ezt a folyamatot kis fordulatszámú fúrógépbe fogott keverőszárral végezzük. A REVCO PRIMER falimpregnáló nem alkalmas a színvakolat előtti vakolatalapozásra, csak a régi felület megerősítésére, homogenizálására.

A színező vakolást megelőző alapozásra használjuk a REVCO PRIMER vakolatalapozót.

A felhordás eszköze: Pamuthenger, ecset vagy szórópisztoly.

A felhordás módja: Egyenletesen felhordva több irányban dolgozzuk el.

A szerszámokat és a keverő edényt használat után, az elcsöppent anyagot azonnal, vízzel le kell mosni, mert az anyag száradás után csak mechanikai úton távolítható el.

 

Paraméterek

Anyagszükséglet Pamuthengerrel felhordva:0,1 - 0,3 liter/m2
A megadott anyagszükségletek sima alapfelületre vonatkoznak. Durvább felületek anyagigényét célszerű a helyszínen ellenőrizni. Anyagszükséglettel kapcsolatos felelősséget nem áll módunkban átvállalni.
Javasolt rétegszám Minimum 1 réteg.
Hígítás További hígítást nem igényel.
Feldolgozási hőmérséklet A levegő és a falfelület hőmérséklete is +5°C – +25°C között legyen!
Teljes száradási idő 3 óra, Átvonható:10 óra múlva.
A megadott értékek 20°C-on, és 42%-os relatív páratartalom mellett értendők. Az időjárás változásával, alacsonyabb hőmérséklet és magasabb páratartalom esetén, a száradási tulajdonságok meghosszabbodnak, magasabb hőmérséklet és alacsonyabb páratartalom esetén a száradási tulajdonságok csökkennek.
Eltarthatósági idő Eredeti bontatlan csomagolásban, fagymentes helyen 2 évig. Használat után a vödröt gondosan le kell zárni!
Kiszerelés nettó 2,5 liter, nettó 10 liter
A nyilatkozat szerinti teljesítmény érték NPA (No Performance Assessed)
Tűzveszélyességi osztály Nem tűzveszélyes osztályba tartozik.