Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

REVCO REMIX GRÁNIT lábazati- és díszítővakolat

REVCO
folyamatos kedvezmények
folyamatos kedvezmények
áru-visszavásárlási garancia
áru-visszavásárlási garancia
ingyenes szállítás
ingyenes szállítás
Eger és 10 km-es körzetében

Leírás

REVCO REMIX lábazati- és díszítővakolat gyárilag előkevert, tulajdonságjavító adalékokat tartalmazó, vödrös kiszerelésű műgyanta diszperziós folyékony kötőanyag és 4 tasak színezett ásványi szemcse keverékéből létrehozható, dekoratív, jól mosható, könnyen feldolgozható lábazati vékonyvakolat.

Alkalmas régi és új épületek külső, illetve belső falazatainak díszítésére, valamint lábazatok és kerítések, homlokzati hőszigetelő rendszerek fedővakolására.

REVCO REMIX rendszer egyedisége, hogy a gyári keveréssel megegyező minőség, akár a felhasználás helyszínén is kikeverhető, hibalehetőség nélkül, már 1 vödörnyi mennyiségben: A 4 kg kötőanyaghoz 4 tasak tetszőlegesen kiválasztott kőzúzalékot kell önteni, majd megfelelő keverőgéppel elkeverve máris használatra kész vakolatot kapunk.

A 13 féle alapszínnek köszönhetően összesen 1248 féle színkombinációban állítható elő.

Hasonló termék: Revco REMIX MINI GRÁNIT LÁBAZATI ÉS DÍSZÍTŐ VAKOLAT 1mm 15 kg

Előkészítés, felhordás

Előkészítés és alapozás:

A falfelület alapozását a vakolás előtt 24 órával végezzük el. Ügyeljünk az alapozó egyenletes felhordására, illetve arra, hogy az alapozó teljesen szilárd legyen a munkálatok megkezdése előtt. Az anyagszükséglet meghatározása alapján készítsük ki az egybefüggő falfelülethez szükséges mennyiséget. A termék természetes eredetű ásványi anyagokat tartalmaz, ezért utórendelésnél, illetve különböző gyártási dátumú köveknél árnyalatnyi színeltérés lehetséges. Az épület egyes oldalain azonos gyártási dátumú REMIX köveket (2,75 kg-os tasak) használjon, vagy a különböző gyártási dátumú REMIX kőből készült keveréket egy nagyobb edényben keverje össze. Ezt a folyamatot fúrógépbe fogott keverőszárral végezzük. Utórendelés mindig a korábbi vásárlás helyszínén történjen. A túlzott keverés az anyag felhabosodásához és elszíneződéséhez vezet. A fal nem megfelelő vízszigetelése esetén a lábazati vakolat nem alkalmazható.

Nedvszívó alapfelületek esetén REVCO PRIMER falimpregnálóval alapozzunk, kevésbé nedvszívó, sima felületen (hőszigetelő rendszer ragasztó) REVCO PRIMER vakolatalapozóval.

Felhordás:

A felhordás eszköze: Csak rozsdamentes glettvas! A szerszámok használat után közvetlenül vízzel tisztíthatóak.

A felhordás módja: A szemcse átmérőnél nagyobb vastagságban, egyenletesen felhordott REVCO REMIX lábazati díszítővakolatot simítóval gletteljük el. Mindig egy irányba simítsuk. A felületet az elszürkülés elkerülése végett ne simítsuk túl sokáig, illetve ügyeljünk arra, hogy ne húzzuk szét a szemcséket.

Munkahézagot színhatár képzésnél szalagozással, vagy az élek mentén képezzünk.

Ne alkalmazzuk az anyagokat erős napsütésben, esőben, fagyban, erős szélben és párás időben, mert ezek a száradási és felhordási idő alatt a szilárdság csökkenését és repedéseket okozhatnak. A felhordást követő egy hétig óvjuk a felületet a szélsőséges időjárási hatásoktól. A felületen végrehajtott utólagos javítások, foltszerű elszíneződést eredményezhetnek. A megjelenő tejszerű elszíneződés a száradással letisztul.

A szerszámokat és a keverő edényt használat után, az elcsöppent anyagot azonnal, vízzel le kell mosni, mert az anyag száradás után csak mechanikai úton távolítható el.

 

Paraméterek

Anyagszükséglet
REVCO REMIX és Mini Gránit 1 mm vakolat 3,5 kg/m2
REVCO REMIX és Gránit 2 mm vakolat 5,5 kg/m2
A megadott anyagszükségletek sima alapfelületre vonatkoznak. Anyagszükséglettel kapcsolatos felelősséget nem áll módunkban átvállalni.
Hígítás Nem szükséges.
Feldolgozási hőmérséklet A feldolgozáskor és a száradás alatt a levegő és a falfelület hőmérséklete is +5°C – +25°C között legyen!
Teljes száradási idő 12 óra
A megadott értékek 20°C-on, és 42%-os relatív páratartalom mellett értendők. Az időjárás változásával, alacsonyabb hőmérséklet és magasabb páratartalom esetén, a száradási tulajdonságok meghosszabbodnak, magasabb hőmérséklet és alacsonyabb páratartalom esetén a száradási tulajdonságok csökkennek.
Átvonhatóság A felület a későbbiek folyamán REVCO REMIX lábazati díszítővakolattal, illetve REVCO EXTERIOR kültéri falfestékkel átvonható.
Tisztítás Amennyiben szükséges, finom szőrű kefével és tiszta vízzel tisztítható. Kerülje mindenféle mosó- és tisztítószer használatát.
Eltarthatósági idő Eredeti bontatlan csomagolásban, fagymentes helyen, a gyártástól számított 1 évig. Használat után a vödröt gondosan le kell zárni.
Kiszerelés nettó 15 kg
CE jelölt termék, az EN 15824 2009 harmonizált szabvány alapján a szerves kötőanyag tartalmú külső és belső vakolatok követelményei szerint:
Tapadó szilárdság 1,3 MPa
Vízáteresztő képesség W2
Páradiffúzió V2
Hővezetési tényező, λ 0,67 W/mK
Tűzvédelmi osztály C
Tűzveszélyességi osztály Nem tűzveszélyes osztályba tartozik.

Youtube videók