Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

RIGIPS HANGELNYELŐ ÁLMENNYEZET

RIGIPS
folyamatos kedvezmények
folyamatos kedvezmények
áru-visszavásárlási garancia
áru-visszavásárlási garancia
ingyenes szállítás
ingyenes szállítás
Eger és 10 km-es körzetében

Leírás

A termek használati értékének egyik alapvető meghatározója az, hogy milyen akusztikai tulajdonságokkal rendelkeznek. Alapvető funkcióbeli zavarokat okozhat, ha egy terem tervezése akusztikai megfontolások nélkül történik. Az akusztikai problémák, mint pl. a visszhangosság vagy a magas zajszint, megnehezítik a kommunikációt, jelentősen romlik az ott tartózkodók koncentrációs képessége. Hangelnyelő burkolatokkal nem csak az utózengési időt, hanem a teremben fennálló zajszintet is lehet csökkenteni. Ehhez általában elegendő egy jól működő hangelnyelő álmennyezet alkalmazása.

Hangelnyelő álmennyezetei fajtái

EUROCOUSTIC MINERVAL

Az Eurocoustic Minerval® ásványi szálas kazettás álmennyezeti lapcsalád, kiemelkedő akusztikai paraméterekkel, magas páratűrő képességgel. A lapok látszó oldalán dekoratív, fehér színű, erősített üvegfátyol kasírozás található, míg panelek hátoldalán natúr színű az erősített kasírozás. A rendkívül ellenálló üvegfátyol kasírozás a lapoknak megfelelő merevséget, stabilitást ad a legnehezebb körülmények között is. A választékban 12 mm vastag, egyenes élű és 15 mm vastag egyenes és süllyesztett élű termékek találhatók. A Minerval® panelek beépítéséhez a Rigips Quick-Lock® T15 és T24 tartószerkezeteket ajánljuk.  

EUROCOUSTIC TONGA

Kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkező ásványi szálas alapanyagú álmennyezeti lapcsalád, széles méret-, és színválasztékkal. Hangelnyelés, páraállóság, tűzvédelem felső fokon, mindez 15 év rendszerszavatossággal! Az Eurocoustic Tonga a színes álmennyezetek világa! A fehéren kívül még 47 egyéb színben, rendkívül széles méretválasztékkal, többféle élképzéssel készül, így mindenki megtalálhatja az egyéniségének, a tervezett tér funkciójának megfelelő változatot. Az Eurocoustic elemekből készült álmennyezet kiváló hangelnyeléssel bír, ezért jelentősen csökkenti a helyiségek visszhangosságát, javítja a beszédérthetőséget. A kínálatban 22 és 40 mm vastag egyenes élű, továbbá 20 mm vastag süllyesztett élű termékek találhatók. A Tonga® panelek beépítéséhez a Rigips Quick-Lock® tartószerkezeteket ajánljuk, melyek T15 és T24 bordaszélességgel érhetők el. A gyártó az előírásoknak megfelelő beépítés és rendeltetésszerű használat esetén a rendszerre 15 év szavatosságot vállal.

GYPTONE KAZETTÁS RENDSZER

Teljesen más, teljesen egyedi. A Gyptone perforált kazettás álmennyezetek megjelenése eltér minden más típusétól. A mintázatok, méretek és élképzések változatossága, az alkalmazási területek sokfélesége teszi ezeket a rendszereket egyedülállóvá. Mindezek mellett alkalmazása akusztikai szempontból is indokolt lehet. Folyosói megoldások, nagy terekben is alkalmazható sávos és  rejtett bordás rendszerek teszik teljessé a kínálatot. A Gyptone álmennyezeti betételemek 10 vagy 12,5 mm vastag gipszkartonból készülnek. A perforált (átlyuggatott) panelek hátoldalán speciális filckasírozás található, amelynek köszönhetően az ebből épített rendszerek kiváló akusztikai tulajdonságokkal rendelkeznek.

Építhető rendszerek:

1. Látszó bordás álmennyezet: 8 mintázat, egyenes vágású (A) él + Rigips Quick-Lock T15 vagy T24 tartószerkezet

2. Látszó bordás süllyesztett álmennyezet: 8 mintázat, süllyesztett (E15) él + Rigips Quick-Lock T15 tartószerkezet

3. Rejtett bordás álmennyezet: 8 mintázat, rejtett élkialakítással (D2) + Rigips Cross-Lock tartószerkezet

4. Gyptone Xtensiv Plank függesztés nélküli folyosói álmennyezet: 5 mintázat, a panelek hosszanti éle süllyesztett, a rövid éle egyenes vágású, fózolt (E24/B) + Gyptone folyosói tartószerkezet 

5. Gyptone Xtensiv nagy terekbe alkalmazható sávos álmennyezet: 5 mintázat, a panelek hosszanti éle süllyesztett, a rövid éle egyenes vágású, fózolással (E24/B) + Rigips Cross-Lock tartószerkezet