Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítási feltételek

Kérje házhoz megrendelését!

Fizessen a kiszállítás helyszínén készpénzzel, kártyával vagy banki utalással, ha úgy kényelmesebb!

Bővebb felvilágosítás:

Tel.: +36-30-281-8945; +36-36/515-842

E-mail: answerbau@gmail.com

INGYENES házhozszállítás 3,5 tonnás kisteherautóval Eger és 10 km-es vonzáskörzetében 1400 km súlyhatárig! 

FUVARSZERVEZÉS: Amennyien nagyobb mennyiségű áru megrendelésére kerül sor, úgy vállaljuk a fuvarszervezés lebonyolítását. A szállítási költség a termékek méretétől, súlyától és mennyiségétől függ. A részletekkel kapcsolatban keressen minket a fenti elérhetőségek egyikén!

Általános szállítási feltételek

 • A várható szállítási időt, megrendelés követően a gyártói visszaigazolás alapján jelezzük Önnek. Amennyiben a visszaigazolt időpont Önnek nem megfelelő, erről tud egyeztetni a kollégáinkkal.
 • Ezzel kapcsolatosan bármi igény, megjegyzése van, kérjük legyen szíves a megrendelésnél ezt feltüntetni, hogy figyelembe tudjuk venni a költségek kalkulációjánál.
 • Megrendeléskor a vevő köteles a szállítót pontosan tájékoztatni különösen az útviszonyokról és a teljesítés helyéhez vezető optimális útvonalról.
 • Továbbá, nyilatkozni arról, hogy a szállítási cím milyen méretű gépjárművel közelíthető meg időjárástól függetlenül.
 • A tájékoztatás elmulasztásából származó többletköltséget a megrendelő köteles megfizetni a szállítónak, illetve az ebből származó kárért felelősséggel tartozik.
 • Ha a szállítás során az áru lerakása az áruátvevő mulasztása miatt meghiúsul - beleértve ebbe a lerakodási helyszín lerakásra való alkalmatlanságát is - a megrendelő köteles az eredménytelen szállítás költségeinek megtérítésére.

Az alábbi fizetési módok állnak rendelkezésére:

 • Banki előreutalás: a Szolgáltató által megküldött díjbekérő alapján/a Szolgáltató számlavezető bankjába történő befizetéssel 
 • Online vagy helyszíni bankkártyás fizetéssel
 • Utánvétel az átvétellel egyidejűleg (készpénzben vagy bankkártyával)

Raklap költség:

Raklap-használati díj minden raklapos kiszállítás mellé a szállítási költségen felül felszámításra kerül a gyártó által. A tőlünk rendelt áruk raklapjait kérés esetén díjmentesen visszaszállítjuk egri telephelyünkre, és annak díját - sérülésmentes állapot esetén - a vásárló részére visszatérítjük. 

Behajtási feltételek:

 • Megfelelő úttest (nincsenek gödrök, kiálló kövek, csatorna fedelek stb.) száraz, nem laza, megfelelő útszerkezet. A behajtás nem okozhat tűz, robbanás és balesetveszélyt!

Ha a fenti feltételek nem állnak fenn, akkor a gépjárművezető KÖTELES MEGTAGADNI a behajtást.

Rakodási feltételek:

 • A daruzás a tehergépkocsi mellé történő, egy letalpalással való lerakodást foglal magába.
 • Területen szétrakás, további daruzás, (födémezés, emeletre rakodás, stb.) külön díj ellenében történik.
 • Faáru, betongerendák és födémre pakolás esetén a megrendelő köteles segítő személyt biztosítani a gépjárművezető részére.

Személyes átvétel:

A telephelyünkön történő átvétel ingyenes. Raklap költséget csak a helyszínen számolunk fel abban az esetben, ha a Vásárló igényt tart raklapra.  Nagyobb mennyiség megrendelése esetén előfordulhat, hogy az átvételt több részletben tudjuk megoldani. Ezzel kapcsolatban minden esetben felveszi a kapcsolatot az ügyintéző a megrendelővel és a részleteket, feltételeket leegyezteti.

Ajánlatot kérek