Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ThermoDam

Mára, mikor már 8000 elégedett ügyfele van a ThermoDamnak szerte az országban, négyszáznál több iskolára és óvodára, száznál több egészségügyi intézményre rakták az általunk gyártott szigetelést, nehéz elképzelni, hogyan is kezdődött az egész. De bennünk ma is élénken él, ezért is tudjuk becsülni mindazt, amit az elején csak családilag, majd később már nagyszerű kollégákkal kiegészülve elértünk.

2008-ban vágtunk bele a nagy kalandba. Édesapánk, Hubay Zoltán már korábban is rutinos vállalkozó volt, akinek korábban a sikerek mellett például azt is meg kellett élnie, hogy vállalkozását egy rendelkezés teljesen ellehetetlenítette. A legjobbat akarta nekünk, a fiainak, Nándornak és Csongornak. Megértette volna azt is, ha frissen megszerzett nemzetközi diplománkat külföldön próbáljuk kamatoztatni. Saját döntésünk volt, hogy mi családilag akartunk közösen, itthon felépíteni egy polisztirol gyárat. Tapasztalatlanok voltunk, de végtelenül alázatosak a terület iránt. Mindössze hárman kezdtük, a három Hubay fiú. Hamar megtapasztaltuk, hogy akkor leszünk a legjobbak, ha mindenki azt adja bele, amiben a legjobb, és a többi területen bátran támaszkodunk a egymásra.

A titok nem abban van, hogy tudjuk hogy kell jó polisztirolt gyártani. Azt ugyanis nem olyan nehéz. A nehézség abban van, hogyan tudjuk azt a minőséget olyan hatékonyan legyártani, hogy annak ára ne szálljon el az egekbe. Mind a gyártásnak, mind a cég működésének végletekig optimalizáltnak kell lennie, hogy piacképesek legyünk. A hozzáállásunk viszont hozzásegített minket, hogy rátaláljunk a helyes útra.

Egy éven belül megvettük az első kamiont a kiszállításokhoz, és két éven belül már egy nagyobb, új gyárcsarnokba költözhettünk.

Rendezés: