Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tondach ereszcsatorna rendszer

TONDACH
folyamatos kedvezmények
folyamatos kedvezmények
áru-visszavásárlási garancia
áru-visszavásárlási garancia
ingyenes szállítás
ingyenes szállítás
Eger és 10 km-es körzetében

Leírás

Az ereszcsatorna, amely a tető disze lesz, és sokáig az is marad! Tökéletes illeszkedés, hosszú élettartam és elegáns megjelenés jellemzi a Tondach új ereszcsatorna-rendszerét, amely elérhető már 3 különböző színben: téglavörös, barna és antracit.

Miért válassza a Tondach Ereszcsatorna Rendszert?

1. Felületkezelés

Az öngyógyuló horgany réteggel ellátott masszív acéllemezt további megnövelt vastagságú, alacsony súrlódási együtthatójú HDP bevonattal láttuk el mind a külső és a belső oldalon egyaránt. Ez nem csupán a korrózió elleni védelmet növeli, de a csatorna színtartósságát is évtizedeken keresztül biztosítja. Emellett javítja a termék ellenállóságát a szállítás és felszerelés közbeni esetleges karcolásokkal szemben. A belső oldali felületkezelés hatékony védelmet biztosít az esetlegesen beeső fém tárgyak elektrokémiai korróziós hatásával szemben is.

2. Kapacitás

A 333 mm-es kiterített csatornaméret és a hozzá csatlakozó 100 mm átmérőjű lefolyó rendszer az érvényes szabványoknak megfelelően a családi házas alkalmazások döntő részében tökéletes vízelvezetést biztosítanak. A szükséges rendszerelemek kiválasztásához kérje szakember segítségét, vagy vegye igénybe ingyenes mennyiségszámító szolgáltatásunkat.

3. Kivitelezés

Az előregyártott rendszerelemek biztosítják a tökéletes illeszkedést és egyenesfutást. A Tondach ereszcsatorna rendszere többféle illesztési módot biztosít, így a szakemberek az általuk nagyobb gyakorlattal alkalmazott megoldást választhatják. Az ereszcsatorna illesztéseket gumis gyorscsatlakozó bilinccsel, vagy a kónikus kialakításnak köszönhetően akár toldva, szegecseléssel is lehetséges rögzíteni. A tartóvasakon elhelyezett mélypont jelölések segítik a megfelelő lejtés beállítását.

4. Geometria

A félköríves külső peremes kialakítás extra merevítésként biztosítja a termék szerkezeti stabilitását, ellenállóbbá teszi a mechanikai hatásokkal szemben (pl. nekitámasztott létra), továbbá biztosítja, hogy a csapadék szélsőséges esetekben is kizárólag a megfelelő irányban távozhasson a csatornából. A belső peremes rendszerekkel ellentéteben itt nem kell tartanunk a jég szétfeszítő hatásától és az esetleges horpadásoktól sem.