Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

VELUX nyitható felülvilágító kupola

VELUX
folyamatos kedvezmények
folyamatos kedvezmények
áru-visszavásárlási garancia
áru-visszavásárlási garancia
ingyenes szállítás
ingyenes szállítás
Eger és 10 km-es körzetében

Leírás

VELUX nyitható (hajtókarral vagy elektromosan működtetett) felülvilágító kupola (CVP)

A hajtókaros típus esetén a szárny nyitása egy teleszkópos hajtókarral kivitelezhető. Elektromos típusnál a a felülvilágító ablak az akár falra is szerelhető kapcsolóval vezérelhető. Az ablakot a rejtett motor max. 14 cm-ig nyitja, eső esetén az esőérzékelő gondoskodik az ablak zárásáról. A falikapcsolót (funkciói: nyit-megállít-zár) és az esőérzékelőt a csomagolás tartalmazza.

A CVP távirányított felülvilágító kupola szükség szerint lehetővé teszi a szellőztetést. Tökéletes megoldás irodákban, klinikákon, műhelyekben és más olyan környezetben, ahol mind napfényre, mind friss levegőre szükség van.
A CVP hajtókaros felülvilágító kupolát egy hajtókar segítségével kb. 11 cm-re nyithatja ki, így biztosíthatja a kényelmes szellőztetést. A teleszkópos hajtókar 190 cm hosszú. Költségtakarékos megoldás azok számára, akik a lapostetőn át természetes fényt és friss levegőt kívánnak engedni a helyiségbe. 
A lábazat szigetelt PVC-konstrukcióból és a beleintegrált kétrétegű hőszigetelt üvegből áll. A dupla üvegezés ragasztott belső üveget tartalmaz a biztonság fokozása érdekében.

Előnyök

  • Kiváló hangszigetelő, a külső zajterhelést csökkenti
  • Válasszon akril vagy polikarbonát, víztiszta vagy opál kupolák közül
  • Az egyszerű kupolaforma alacsony karbantartási igényű