Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Schiedel PERMETER

SCHIEDEL
folyamatos kedvezmények
folyamatos kedvezmények
áru-visszavásárlási garancia
áru-visszavásárlási garancia
ingyenes szállítás
ingyenes szállítás
Eger és 10 km-es körzetében

Leírás


PERMETER háromhéjú hőszigetelt fém kéményrendszer minőségi rozsdamentes acél belső csővel, kétfajta hőszigetelés vastagsággal és tetszés szerint választható külső színekkel kerül forgalomba. Minőségi tulajdonságait magas hőmérsékleteknél sem veszíti el. Új építéshez és felújításhoz egyaránt alkalmas. Ideális megoldás utólagos kéményépítés esetén is.
Bármely tüzelőberendezéshez alkalmazható: olaj- és gázüzem esetén túlnyomásos, fa tüzelőanyagnál, huzat hatása alapján működő üzemmódban.

Előnyök

 • PERMETER kémény AISI 444 minőségű acélból készül, mely a savakkal szemben ellenálló. (Anyagminőség: 1.4521, falvastagság: 0,5 mm)
 • A belső és a külső cső között található Superwool hőszigetelés magas hőmérséklet esetén is megtartja minőségi tulajdonságait. 25 mm-es vagy 50 mm-es vastagságban rendelhető. A kémény teljes magasságában hőhídmentes.
 • A kémény külső felületvédelmét magas minőségű, porszórásos festés biztosítja. (Anyag: tüzihorgonyzott acél DX51+Z, falvastagság: 0,5 mm)
 • Az alkatrészeket könnyű összeszerelni, a kémény gyorsan és egyszerűen megépíthető: padlóra, falra vagy közvetlenül a tűztérre. Nincs szükség alapozásra. Csekély a helyigénye és a tömege.
 • Ideális megoldás utólagos kéményépítés esetén is.
 • Bármely tüzelőberendezéshez alkalmazható: olaj- és gázüzem esetén túlnyomásos, fa tüzelőanyagnál, huzat hatása alapján működő üzemmódban. Elérhető átmérők: 130 mm, 150 mm, 180 mm, 200 mm, 250 mm.
 • A PERMETER kémény esetében lehetőség van az épülethez legjobban illő szín kiválasztására: szabványos fekete és szürke színek mellett a RAL skála szerint is választhat kéményszínt.
  Fekete: RAL 9005
  Szürke: RAL 7043
  Fehér: RAL 9016
 • Minőségi hegesztési varratok minden elemen. Az összeszerelés után azonnal használatba vehető.
 • A tokok és kapcsoló elemek speciálisan kialakított formája meggátolja a nedvességbehatolást, ezzel biztonságosan megvéd minden illesztést.

Paraméterek

Teljesítmény jellemzők T450 N1 D V2 G60
T450 N1 W V2 G60
T200 P1 W V2 O00
Üzem Huzat alapján és túlnyomásos (P1) üzemmódban
Tüzelőanyag gáz, olaj, fa, fa-pellet
Füstgázhőmérséklet ≤450°C
Béléscső EN 1.4521 acél
Falvastagság 0,5 mm
Külső köpeny AISI 444 minőségű tűzihorganyzott acél (DX51 +Z) porfestéssel
Falvastagság 0,5 mm
Átmérő Ø 130, 150, 180, 200, 250 (mm)
Hőszigetelés 25 mm-es Superwool (rendelhető 50 mm-essel is)