Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szigetelés

Szigetelések aljzatoktól a tetőtérig.

Az olyan nyersanyagból készül, amelyek nagy mennyiségben állnak rendelkezésre (homok, mészkő, üvegtörmelék). Nagyon rugalmas, finom szálszerkezettel és alacsony testsűrűséggel rendelkezik. Nem veszélyes az egészségre.

Az üveggyapot hőszigetelésre fordított kiadások általában egy éven belül megtérülnek az energiaszámlákon történő megtakarításokból. További előny a kiváló hangszigetelő képesség és tűzbiztonság. Nem jellemző rá a gombásodás és a, ráadásul a rágcsálók, rovarok sem „kedvelik”

Fő felhasználási területe: pincefödém, padlásfödém, homlokzati szerelt váz szerkezetre is ajánlott.

Minden típusú talajszerkezetnél alkalmazható lemez. Kültérben talajnedvesség, illetve nem torlódó szivárgó vizek elleni szigetelés. Beltérben az esztrich alá kapillárisan felszívódó nedvesség ellen. Beltérben alkalmazható a kent szigetelés!

Utólagos hőszigetelésre alkalmazható lap, illetve lap Cellás szerkezetű, hőre lágyuló, kiváló hőszigetelő, gazdaságos, a kőzetgyapot szigetelésnél fajlagosan olcsóbb az EPS polisztirol hőszigetelő anyag. Elsődlegesen a külső homlokzati hőszigetelő rendszerekhez alkalmazzák. Igen hatékony hőszigetelő, ellenben a kőzetgyapottal szemben nincs páraáteresztő tulajdonsága. Előnye: könnyű, megfelelő szilárdságú, egyszerű alakíthatóság, és beépíthetőség, jó tapintású, nincs irritáló hatása, a környezetre és az egészségre káros hatása nincs.

szigeteles