Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

VIASTEIN NEXUS kötésben rakható

VIASTEIN
folyamatos kedvezmények
folyamatos kedvezmények
áru-visszavásárlási garancia
áru-visszavásárlási garancia
ingyenes szállítás
ingyenes szállítás
Eger és 10 km-es körzetében

Leírás

Erre biztosan építhet. A NEXUS kötésben rakható rendszer új mércét jelent az erősen igénybe vett közlekedési felületeknél. Az innovatív NEXUS hézagtechnológia rendkívül stabil kötőhatása és optimális erőátvitele révén tűnik ki. A kötést biztosító és a távtartó elemek különböző raszterrendszere révén a NEXUS a legnagyobb terhelésekre van előkészítve. Az erős távtartó elemek nem csak funkciójukban meggyőzőek, hanem mindemellett sokféle kialakítási lehetőséget is biztosítanak. Három elemméretben, öt szürkeárnyalatban és két felületkialakítással kapható: nemesacél sörétszórással, terméskő zúzalékkal vagy VIASTEIN finomszemcsés felülettel.

nexus szín

Műszaki adatok

Hogyan működik a NEXUS?

A normál távtartó elemek (C) átalakításával és az emiatt kialakuló tölcsérhatás révén a fugázóanyag könnyebben folyik le a távtartók közé, így biztosítva a térkövek tökéletes és szilárd rögzítését. A kövek tömörítése után a fuga felső részén olyan szabad tér alakul ki, ahová további fugázóanyagot tudunk tölteni.

A fugázóanyag másodszori besöprése után teljesen kitöltöttek lesznek a kövek közötti rések, így képezve tartós és szilárd erőzárást a teljes felületen.

nexus műszaki

nexus műszaki