Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BARABAS

A vállalkozást 1994-ben magánvállalkozásként hoztuk létre. Kezdetben a transzportbeton-gyártás területén értünk el sikereket. Magyarországon először, számítógép vezérelt, precíziós gyártórendszert építettünk ki. 1996-ban alakult meg a Veszprém Beton Kft.

A cég megalapítását a forgalom jelentős növekedése indokolta. Nyereségünk és a cég iránt kialakult piaci és banki bizalom lehetővé tette, hogy jelentős beruházással új üzletágat építsünk fel. Így indult meg 1997-ben térburkoló betonkő és üreges elem gyártásunk.

Az új üzletág, a betonkő és üreges elem gyártás, rendkívül eredményesnek bizonyult.

Transzportbeton-gyártó üzemét a cég eladta. Az eladásból befolyt összeget a térkőgyártó-üzem technológiai fejlesztésére fordítottuk. A cég nyereségét azóta is rendszeresen visszaforgatjuk, hogy tevékenységünket fejleszthessük.

2000-ben számítógép-vezérlésű, félautomata betonelem-gyártó rendszert vásároltunk.

2001-ben 1 000 m2-es gyártócsarnokot építettünk. 2003-ban üreges betonelem-gyártó üzemet, 2005 - 2006 során Kiskunlacházán új, teljesen automatizált betonkő gyártó üzemet építettünk.

2008 - 2009-ben a cég egy új termékcsoportot indító új magyar termék, a Téglakő® térburkoló és falazó elem létrehozásán dolgozott.

A Veszprém Megyei Bíróság mint Cégbíróság Cg. 19-09-502847/59 számú, 2009. július 2.-i végzésével a Veszprém Beton Betontermék-gyártó Korlátolt Felelősségű Társaság neve megváltozott. Mostantól Barabás Téglakő Kft.

A Barabás Téglakő Kft. 2013-ban a térkövek gyártási eljárásában formabontó, innovatív megoldást fejlesztett, amely jelenleg szabadalmi eljárás alatt áll Magyarországon kívül a világ további 150 országában. A Barabás Gránitkő 2014. április 2-tól került bevezetésre a piacra.

Ma a Barabás Téglakő Kft. Magyarország egyik legnagyobb kapacitással rendelkező térkő gyártó vállalkozása.

Rendezés: