Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DÖRKEN

A herdeckei székhelyű családi vállalkozás több mint 128 éves tapasztalattal rendelkezik építési fóliák terén. Ez a tapasztalat és a folyamatos fejlődés tette lehetővé, hogy a Dörken GmbH & Co. KG azzá váljon, ami: a Dörken AG egyik független,   Dörken-generáció által vezetett leányvállalatává. A Dörken nem években, hanem évtizedekben gondolkozik, ez teszi lehetővé a hosszú távú tervezést és fenntartható működést, még az olykor dinamikusan változó piaci körülmények között is.

A Dörken, szlogenjének – DELTA értéket véd. Energiát takarít meg. Komfortot teremt. – megfelelően tökéletesen összehangolt rendszermegoldásokat kínál a tetőfóliák, lapostetőfóliák, homlokzati fóliák terén éppúgy, mint az alapfalvédelemhez szükséges drén- és szigetelőlemezek körében. Mindig tud az adott feladatnak megfelelő megoldást kínálni – a pincétől a padlásig.

Átfogó szolgáltatásokkal vált a Dörken GmbH&Co. KG az európai építőipar-piac vezető vállalatává. A DELTA márkanév alatt már több, mint 40 éve gyárt kiváló minőségű termékeket, melyek biztonságot, megbízhatóságot és energiamegtakarítást garantálnak. A márkanév mögött egy nemzetközi vállalat magasan motivált emberekből álló csapata áll.

Rendezés: