Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SAKRET

Egy jó ötlet nem ismer határokat!

1936 Cincinnati, USA: Arthur C. Avril építőmérnök kifejlesztette a felhasználásra kész szárazhabarcsot, és a SAKRETE nevet adta neki, eredeztetvén a Sack=Sak=zsák és a concrete=Rete=beton. Európában a név SAKRET lett.

 Avril felfedezésével kezdetben felhasználásra kész, előrekevert szárazbeton és szárazhabarcs állt rendelkezésre, azóta találmányával és termékeivel az építkezési munkafolyamatok egyszerűsítéséhez, gyorsításához és a minőségi javulásához járul hozzá.

1966-ban került Európába a SAKRET ötlete. A SAKRET licencet elsőként Németország, Ausztria, Hollandia és Svájc vásárolta meg, és életre hívta a SAKRET Trockrenbeton GmbH & CO KG néven a licence tulajdonos társaságot. Ma a SAKRET Trockenbaustoffe Europa GmbH & CO KG berlini székhelyű társaság 33 európai SAKRET licence használót tömörít.

 Sakret egyike a világ legnagyobb szárazhabarcs gyártójának. Európa és Amerika szerte több mint 60 székhellyel van jelen. Európában a SAKRET licence használó vállalatait 26 gyártóbázis szolgálja ki. A fejlődés nem áll meg, a SAKRET tovább terjeszkedik.