Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

URSA

Az URSA-ról

Az URSA egyike a szigeteléssel foglalkozó vezető vállalatoknak Európában, a hő- és hangszigetelő anyagok széles választékát kínálva átalakításhoz, felújításhoz és új lakások építéséhez.

Az URSA vállalat büszkén épít múltban elért eredményeire, termékeit és szolgáltatásait következesen fejleszti és egyúttal a jövőre is gondol, amelyet szeretnénk méltó módon utódaink számára megőrizni.

Épületeink energiahatékonyságának növelése közös célunk, ebben részt venni az URSA vállalat számára igen megtisztelő feladat. Nem másodlagos szempont, hogy az épületek lakói az energiatakarékosság révén pénzt takarítanak meg, komfortérzetük emelkedik, az épületük állagvédelme pedig jóval hatékonyabb lesz.

Az URSA európai gyártóegységei olyan termékeket állítanak elő, amelyek az épületek hőszigetelési képességének emelése, ezáltal a környezeti károsodások csökkentése révén pozitív hatással lesznek életminőségünkre, biztosítják a jövő generációinak is bolygónk bio-diverzitásának, a természet csodáinak megőrzését, és csökkentik ökológiai lábnyomunk méretét.

A környezetvédelem talán soha nem volt még olyan fontos feladat, mint napjainkban, ezért az URSA, mint az egyik vezető szigetelőanyag gyártó vállalat Európában, személyre szabott szolgáltatási révén kíván az Önök partnerévé válni, illetve az Önök partnere maradni ásványgyapot és extrudált polisztirol termékek értékesítése területén.

Rendezés: