Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BMI BRAMAC

Termékeink, piaci szolgáltatásaink minősége kiemelt helyet kap munkánkban. Cégfilozófiánk központi értékét a minőség jelenti, ezt jó hírnevünkkel garantáljuk. A Bramac tetőfedési rendszerek védelmet és biztonságot nyújtanak vevőinek. Új építésnél, tetőfelújításnál a Bramac kiszámítható, megbízható választás. Joggal lehetnek büszkék otthonukra azok, akik a Bramac megoldás mellett döntöttek. A Bramac számára a termékek funkciója mellett azok esztétikai megjelenése is fontos. A Bramac a tetőfedésben az Innováció megtestesítője, melynek révén ma és a jövőben is vevőink elvárásainak kívánunk megfelelni. A Bramac Tetőmegoldások többletértéket nyújtanak, az épületek értékállóságát, a benne lakók életminőségét jelentősen emelik.

Ismert minőség új felállásban

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Bramac Kft. Az Icopal Kft.-vel közösen egy cégcsoport részeként, kibővült szolgáltatási és szaktudási háttérrel még komplexebb megoldásokat kínál.

A Bramac Kft. a Braas Monier és az Icopal összeolvadásából létrejött BMI Group tagjaként, Európa piacvezető tetőrendszereket és szigetelő anyagokat gyártó vállalatának részévé vált. Ezzel a magas színvonalú tetőmegoldásokat már nemcsak magas és alacsony hajlásszögű tetők kivitelezéséhez kínálja, hanem a lapostetők és az alépítményi szigetelések kivitelezéséhez is.

A Bramac Kft. hazai gyártású tetőtermékeivel már több mint négy évtizede van jelen a magyar piacon, az Icopal Kft. pedig a 1993-as magyarországi belépése óta 30 országban, 36 gyártóüzemmel, 95 kereskedelmi képviselettel együttműködve forgalmazza termékeit.

A fúzióval létrejött BMI Groupot méretéből, gyártói kapacitásából, termék- és szolgáltatás-innovációjából adódóan kétségkívül Európa piacvezető tetőrendszereket és szigetelő anyagokat gyártó vállalataként tartják számon.