Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PREFA

Határtalan alkotói mozgástér, 40 év garancia, alumínium, a jövő alapanyaga, személyes szakértői tanácsadás, díjmentes segítségnyújtás a munkában – sok jó érv szól a PREFA mellett. Hagyja, hogy elkápráztassuk.

1. ALUMÍNIUM, A JÖVŐ ALAPANYAGA

Az alumínium könnyű, ellenálló, erős, környezetbarát és hosszú élettartamú. Az alumínium sokféle színben, kivitelben és felülettel kapható. Jó tulajdonságainak köszönhetően ez az anyag egyre nagyobb jelentőséggel bír a modern építészetben.

2. HATÁRTALAN ALKOTÓI MOZGÁSTÉR

Minden elképzelhető megvalósítható: Termékeink egyedülállóan sokféle szín-, forma- és felületválasztéka lehetővé teszi, hogy minden épület egyedi legyen. Valósítsa meg elképzeléseit. Az inspirációs galériához

3. FELÚJÍTÁS KÖNNYEDÉN

A PREFA tető kis súlyának köszönhetően a felújítási projektek költségkímélően megvalósíthatók. A régi fedélszékeket általában nem kell kiegészítőleg megerősíteni – mindegy, hogy palával, cseréppel vagy betoncseréppel volt-e azelőtt befedve.

4. KOMPETENS TANÁCSADÁS

Támogatjuk Önt. Projektfejlesztőink segítséget nyújtanak a tervezéstől az elképzelései megvalósításáig. Díjmentesen rendelkezésére bocsátunk kiírási nyomtatványokat és tervezési segédleteket. Vegye fel a kapcsolatot a projektfejlesztővel

5. PREFA KOMPLETT RENDSZER

Több mint 4000 alumínium termékkel együtt szállítjuk Önnek az épületburkolatot. A legkisebb tartozéktól a legfontosabb termékekig minden egy helyről származik.

6. 40 ÉV GARANCIA TERMÉKEINKRE

A kiváló termékminőség és az alumínium hosszú élettartama a lehető legnagyobb biztonságot garantálja a tervezők, feldolgozók és építtetők számára – és ezt írásba is adjuk. 40 év anyag- és színgaranciával.

7. EGYÉNI KÍVÁNSÁGOK MEGENGEDETTEK

Egyedülálló minta, végtelen sokféleség: A terméktől függően max. 15 színárnyalatból választhat.

8. SZÍNTARTÓ FELÜLET

A PREFA termékeinek felületeit Coil-Coating eljárással kezelik vagy porbevonattal látják el. A lakkréteg formálható, ellenáll a hőmérséklet-ingadozásnak és időjárásálló. Így az Ön által kért szín évtizedekig megmarad.

9. KÖRNYEZETBARÁT TERMÉKEK

Az alumínium rendkívül hosszú élettartamú és 100%-ban, minőségromlás nélkül újrahasznosítható. Termékeink nagy részét újrahasznosított alumíniumból állítjuk elő. Az előkészítéshez kevés energiára van szükség. Az eredmény: egy pozitív ökológiai mérleg.

10. ÉPÍTÉSZETI SZAKMAI KONFERENCIÁK

Éljen át lebilincselő előadásokat az „Alumínium az épületburkolatban” témával kapcsolatban. Az előadásokat az építészet és a kisipar szakértői tartják. Látogasson meg minket ingyen Önhöz legközelebb.