Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Reisser

Több min 90 év tapasztalatát hordozza magában a cég hosszú története.  Szakmai ismeretek, amelyekre vevőink nyugodtan rábízhatják magukat. Azonban egyedül a tapasztalat nem elég.  Sokkal nagyobb hangsúlyt helyezünk az állandó innovációra és fejlesztjük ki új prémium-termékeinket, rögzítéstechnikai eszközeinket, amelyek a felhasználóknak az adott felhasználási területen pótlólagos hasznot hoznak. Funkcionálisak és szemrevalóak az egyedülálló bemutató -, és bolti eladási rendszereink.

Az egész egy vasáru üzlettel kezdődött, melyet a REISSER testvérek 1921-ben a hohenloheni Künzelsauban építettek fel. Az elmúlt évtizedekben a REISSER cég a rögzítéstechnikai csoport modern vállalkozásává fejlődött. A REISSER cég jelenleg több mint 240 dolgozót foglalkoztat, sokakat közülük már hosszú ideje.

Criesbachi székhellyel egy 39.000 m2 ipari területen gyártjuk kötőelemeinket a legmagasabb minőségű anyagokból.

Egész Európában tevékenykedő kereskedelmi képviselőink, valamint Magyarországon, Romániában és Spanyolországban alapított leányvállalataink végzik ezen nagy értékű termékek forgalmazását.

A REISSER Csavar Kft a németországi REISSER Schraubentechnik GmbH 100%-os tulajdonában működik. A jelenlegi állományi létszám 25 fő. Az elmúlt éveket rendkívül dinamikus fejlődés jellemezte. A REISSER Csavar Kft. a kötőelem kereskedelem terén egyes csavarfajtákból piacvezető. Képviseljük és forgalmazzuk más gyártók termékeit is. Kapcsolatban vagyunk dán, holland, belga, olasz, valamint tajwani kereskedelmi cégekkel, amely kapcsolatok egyre szélesebb vevői igények kiszolgálását hivatottak biztosítani.

A REISSER, mint a szakkereskedések és szakmai piacok partnere, valamint az ipar sokrétű kihívásainak kielégítésére több mint 8.000 különféle rozsdamentes acélból, rézből, acélból, bronzból, valamint különleges anyagokból és ötvözetekből készült csavart és kötőelemet tart raktáron. Ezen kívül kompetens partnerként áll az Önök rendelkezésére az egyedi igényeik kielégítésére.

A cégprofil kiegészül a REISSSER Galvanik technológiával, amely nem csak a kötőelemek innovatív felületkezelésével, hanem a Galvano-Design területén is erős márkaként jelentkezik.